feestlocatie-bruiloft

Feestlocatie bruiloft

De prachtige ruimtes van het klooster lenen zich prima voor een feestelijke afsluiting van uw mooiste dag*. De zalen kunnen naar eigen wens worden ingericht. Een akoestische band of DJ zorgen voor een swingende invulling van uw feest. Heerlijke drankjes en hapjes zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Dat maakt trouwlocatie Bovendonk bij uitstek dé feestlocatie voor uw bruiloft.

 

Burgerlijk huwelijk

U kunt bij Bovendonk het burgerlijk huwelijk laten inwijden. Dit kan zowel binnen als buiten, in een sfeervolle zaal of de prachtige binnentuin. Zo heeft u in alle seizoenen een prachtige sfeer tijdens uw bruiloft.

Trouwlocatie Bovendonk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Halderberge. Dit heeft diverse voordelen voor u. We vertellen u hier graag meer over.

Receptie bruiloft

Naast de ceremonie kunt u ook voor de receptie terecht bij trouwlocatie Bovendonk. De receptie is de eerste feestelijke gebeurtenis na het burgerlijk huwelijk en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. In de binnentuin is een sfeervolle buitenbar ingericht waar u samen met uw gasten kunt genieten van de bruidstaart en kunt proosten op het huwelijk. Ook binnen is een prachtige ruime bar waar u met vrienden en familie het mooie moment kunt vieren. Zowel binnen als buiten is de capaciteit 300 personen. De ruimtes zijn flexibel in te delen waardoor u zowel met een groot als klein aantal genodigden een passende zaal tot uw beschikking heeft.

Feestarrangementen bruiloft

Een feestavond is niet compleet zonder bijpassende hapjes en drankjes. Met één van de compleet verzorgde feestarrangementen heeft u voor een all-in tarief hapjes en drankjes voor uw gasten gedurende de hele feestavond. U kunt kiezen uit diverse arrangementen of op maat een arrangement samenstellen.

Huwelijksnacht en overnachten

Sluit uw feest af met een bijzondere overnachting in ons voormalig seminarie. Bovendonk beschikt over 52 hotelkamers waarvan 24 eenpersoonskamers en 28 tweepersoonskamers. De kamers zijn voorzien van televisie, bureau en badkamer met douche en toilet.

De volgende dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in één van de sfeervolle privéruimtes waar u samen met familie en vrienden na kunt genieten van een memorabele huwelijksdag.

Waarom Bovendonk kiezen als feestlocatie?

  • Zowel binnen als buiten sfeervol trouwen
  • Ceremonie, receptie, feest allemaal op één feestlocatie
  • Mogelijkheid tot overnachten op de feestlocatie voor u en uw gasten
  • Officiële trouwlocatie van de gemeente Halderberge
  • Sfeervol feesten met zowel een groot als klein gezelschap.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw bruiloft op Bovendonk? Neem vrijblijvend contact op met weddingplanner Esmee Jansen via het contactformulier, mail of bel.

Bellen      Mailen

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.