cfoto-bovendonk-16-verkleind

Locatie Festivalbruiloft Breda

Een informele, sfeervolle en bovenal gezellige bruiloft. Dat is de festivalbruiloft! Bent u op zoek naar een trouwlocatie voor uw festivalbruiloft dan is trouwlocatie Bovendonk, tussen Breda en Roosendaal de ideale trouwlocatie. Waar veel trouwlocaties óf buiten óf binnen een fijne sfeer hebben biedt Bovendonk zowel binnen als buiten de mogelijkheid om sfeervol te trouwen in festival stijl.

Met de festivalbruiloft heeft u gegarandeerd de mooiste dag van uw leven samen met familie en vrienden. Het team van Bovendonk verzorgt de catering, opstellingen en kan u daarnaast op weg helpen met licht, geluid, decoratie en fotografie met een team van leveranciers die uw mooiste dag graag mee vormgeven.

Uw dag op Bovendonk

Met onze jarenlange ervaring hebben we voor u de perfecte festivalbruiloft uitgedacht. Een programma waarin u meer dan genoeg tijd heeft voor de ceremonie, een receptie, trouwfoto's, uw gasten, en natuurlijk een gezellige borrel. Bij goed weer vindt het hele huwelijk in de binnentuin plaats. Bij mindere weersvoorspellingen zijn prachtige historische ruimtes beschikbaar voor het burgerlijk huwelijk, kerkelijk huwelijk, receptie, diner en borrel.

Uw festivalbruiloft op Bovendonk:

14:00

14:30

15:30

17:00

19:00

19:30

23:00

Ontvangst van uw gasten met een glaasje smaakwater

Huwelijksvoltrekking

Toost, taart & borrel

Huwelijksdiner

Dessert

Borrel met warme en koude hapjes

Einde, aansluitend vertrek van de gasten

Burgerlijk- & Kerkelijk huwelijk

Wat Bovendonk uniek maakt is de combinatie tussen het burgerlijk- en kerkelijk huwelijk én de mogelijkheid om na uw mooiste dag ook te blijven slapen met uw gasten.

Bovendonk is een van de officiële trouwlocaties van de gemeente Halderberge en heeft daarmee een ruime ervaring met het begeleiden en organiseren van huwelijksfeesten en trouwdagen.

De kapel van Bovendonk kan worden gebruikt voor uw kerkelijk huwelijk mocht u naast het burgerlijk huwelijk, ook kerkelijk elkaar het ja-woord willen geven.

We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag over de vele mogelijkheden van een huwelijk op Bovendonk.

Receptie en borrel

De sfeervolle binnentuin nodigt uit voor een gezellig samenzijn om het huwelijk te vieren. Kiest u voor een volledig aangeklede receptie met sfeervolle tent, bloemen en ballonnen of voor statafels en parasols? Aan u de keuze. We richten de binnentuin graag in zoals u wilt.

Tijdens de receptie serveren we een glaasje prosecco, uw bruidstaart of een sweet table. Voor de allerkleinsten verzorgen we een kindertafel. Na de prosecco en taart staat het tafelgarnituur samen met tapasplanken voor u klaar als aperitief voor het diner.

Huwelijksdiner festivalbruiloft

Bij een festivalbruiloft hoort natuurlijk een foodcourt of BBQ-buffet! Fijne, handzame gerechten uitgeserveerd aan diverse buffetten, voor ieder wat wils. Onze koks werken graag een buffet uit dat aansluit bij uw wensen en smaak. U maakt de keuze uit een breed assortiment gerechten.

Met het nagerechtbuffet serveren we ambachtelijk schepijs uit de ijskar of diverse ijstaarten, zoete gerechten en koffie/thee voor de liefhebbers.

Heeft u vragen over uw festivalbruiloft? Neem contact op!

Wellicht heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bruiloft op Bovendonk. Weddingplanner Peggy van Aert staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ze leidt u graag rond door Bovendonk en vertelt u meer over wat er wel én niet mogelijk is op deze bijzondere trouwlocatie voor uw festivalbruiloft.

Waarom kiezen voor Bovendonk?

  • Ruim ervaring in het organiseren van bruiloften en evenementen
  • All-in locatie van huwelijk tot borrel, overnachting en bruidsontbijt
  • Centraal gelegen tussen Breda en Roosendaal
  • Één bruiloft per dag
  • Één contactpersoon voor uw festivalbruiloft
  • Een gedreven en enthousiast team dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgt.

Stuur een mail Bel ons

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen