3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vincent van Gogh in Noord-Brabant

Vincent van Gogh is geboren in Zundert en heeft een deel van zijn jeugd in Etten-Leur doorgebracht, waar zijn vader predikant was. De streek waar hij geboren en getogen is, West-Brabant, loopt als een rode lijn door zijn schilderijen en speelt zijn leven lang een grote rol. Vanaf Oudenbosch vertrok hij op zijn bekende nachtwandeling naar Zundert waarna hij zijn bekende brief aan broer Theo schreef.

Terug in de tijd met Van Gogh

Hotel Bovendonk staat midden in de streek waar van Gogh opgroeide. Op enkele kilometers van Etten-Leur, Zundert en Oudenbosch. Een gebied met kleine dorpen waar je de geschiedenis nog overal terug ziet. Bovendonk was in de tijd van Van Gogh al een begrip, toen als seminarie van het Bisdom van Breda. Op deze historische plek kan je nu terug in de tijd naar de streek van Van Gogh.

Van Gogh Fietsroute

De van Gogh fietsroute is in vijf etappes verdeeld: Etten-Leur, Zundert, Tilburg, 's Hertogenbosch en Nuenen. Belangrijke plaatsen in zijn leven. De etappe Etten-Leur loopt langs Bovendonk en maakt Bovendonk de perfecte startplaats voor het ontdekken van zijn streek per fiets. Ook de etappe Zundert loopt op enkele kilometers van Bovendonk voorbij.

Van Gogh Huis en Van Gogh Kerkje

Ontdek de streek waar hij woonde met de schitterende Basiliek van Oudenbosch, het Pagnevaartbos waar hij liep, de heide van Rucphen waar hij over schreef en natuurlijk het Van Gogh Huis in Zundert en de Van Gogh Kerk in Etten-Leur.

Hotel Bovendonk als vertrekplaats voor Van Gogh

Hotel Bovendonk is de ideale vertrekplaats om van Gogh en zijn streek te leren kennen. Het hotel met 48 kamers is geschikt voor alleenreizenden maar ook voor stellen en groepen. Ontdekt u van Gogh per fiets? Dan zijn fietsroutes en arrangementen beschikbaar om u op weg te helpen.