1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Congresruimte tot 300 personen
Congresruimte tot 300 personen
Binnenplaats van Bovendonk
Binnenplaats van Bovendonk
Congresruimte Bovendonk tot 300 personen
Congresruimte Bovendonk tot 300 personen

Congrescentrum Noord-Brabant

De congreslocatie van West-Brabant

De congreskapel van klooster Bovendonk is geschikt voor een breed scala aan evenementen, beursvloeren en congressen in Noord-Brabant. Met een uitgebreide audiovisuele ondersteuning in een unieke inspirerende locatie in West-Brabant organiseert u bij Bovendonk het perfecte zakelijke event van 60-500 personen. Laat u zich inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Congres, evenement of presentatie op een unieke locatie

Met jarenlange ervaring in het organiseren van grootschalige zakelijke full-service evenementen en congressen biedt Bovendonk u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. De kapel heeft een maximale zitcapaciteit van 300 personen met een ruim podium voor sprekers en acts. Haarscherpe presentaties met een uitstekend geluid en een goede akoestiek zorgen voor een presentatie die het publiek nog lang bijblijft. Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze reserveringsafdeling

Aan Break-out mogelijkheden geen gebrek, de binnentuin is geschikt voor creatieve sessies, de Bibliotheek en Hofzaal voor nevenpresentaties tot 100 personen en de zalen op de 3e verdieping zijn geschikt voor kleinschalige brainstormsessies, tafelgesprekken en kringsessies. Kijk in onze zalen.

Bedrijfspresentatie

Een nieuw product of een showcase voor potentiële klanten vraagt om een bijzondere en indrukwekkende entourage. Verras uw gasten met licht en geluid zodat alles draait om uw bedrijf en uw product.

Contact Zakelijke arrangementen Referenties

Bovendonk ligt centraal in Noord-Brabant
Bovendonk ligt centraal in Noord-Brabant

Evenementen

Een jubileum of bijzondere gelegenheid met uw bedrijf? De ruimtes in het congrescentrum kunnen op verschillende manieren ingezet worden als event venue. Van netwerkplein met 500 personen tot een bijzondere teambuilding, beursvloer of grand diner in de refterzaal . Met maatwerk oplossingen voor uw gelegenheid verzorgen we een dag die niet snel vergeten wordt. Lees de referenties van andere organisaties

Meerdaags verblijf

Voor meerdaagse evenementen heeft Conferentiecentrum Bovendonk ook hotelkamers beschikbaar. Alle kamers beschikken over High-Speed Wifi en een bureau. De kamers zijn met lift bereikbaar en zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het hotel. Er zijn meerdaagse vergader- en congresarrangementen beschikbaar.

Concert

De bijzondere akoestiek van de kapel zorgt er jaarlijks voor dat er vele concerten in de kapel gehouden worden. In samenwerking met Cultuur Oudenbosch zijn er verschillende klassieke concerten in de wintermaanden, uiteraard met de mogelijkheid om te dineren voor groot- en klein gezelschap. Uiteraard is het ook voor u mogelijk een concert te organiseren in de kapel, neem voor de mogelijkheden contact met onze reserveringsafdeling op.

Centrale ligging

Conferentiecentrum Bovendonk ligt centraal in Nederland tussen de Randstad, Brainport Eindhoven en Antwerpen. Breda en Roosendaal liggen op 15 minuten, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Antwerpen liggen allen binnen een uur rijden van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk.

10 redenen om voor Bovendonk te kiezen

Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor met een congres, beurs, productpresentatie of bijeenkomst. Gasten kozen voor Bovendonk vanwege:

Bijzonder inspirerend congrescentrum in Noord-Brabant
Filevrij bereikbaar vanuit Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen.
Authentieke vergaderzalen, voorzien van hedendaagse voorzieningen
Flexibele mogelijkheden voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en beurzen.
Voordelige vergaderarrangementen
Gratis parkeren en OV op 500 meter
Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen.

Reserveringen en vragen

Conferentiecentrum Bovendonk levert maatwerk oplossingen voor alle activiteiten en evenementen. Grootschalig of intiem, onze reserveringsafdeling denkt graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of bij vragen.