1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Congresruimte tot 300 personen
Congresruimte tot 300 personen
Binnenplaats van Bovendonk
Binnenplaats van Bovendonk
Congresruimte Bovendonk tot 300 personen
Congresruimte Bovendonk tot 300 personen

Congreslocatie Noord-Brabant

De congreslocatie in de regio Breda

De congreskapel van klooster Bovendonk is geschikt voor een breed scala aan evenementen, beursvloeren en congressen in Noord-Brabant. Met een uitgebreide audiovisuele ondersteuning in dit unieke inspirerende congrescentrum in West-Brabant organiseert u bij Bovendonk het perfecte zakelijke event van 60-500 personen. Laat u zich inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Bovendonk beschikt over een congresruimte tot 300 personen plenair en een binnentuin die als break-outruimte of centraal plein tijdens een congres kan dienen.

Eindeloze mogelijkheden op een unieke congreslocatie

Met jarenlange ervaring in het organiseren van grootschalige zakelijke full-service evenementen en congressen biedt Bovendonk u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. De kapel heeft een maximale zitcapaciteit van 300 personen met een ruim podium voor sprekers en acts. Haarscherpe presentaties met een uitstekende geluidskwaliteit en een goede akoestiek zorgen voor een presentatie die het publiek nog lang bijblijft. Neem voor een vrijblijvende afspraak en rondleiding contact op met onze reserveringsafdeling

Aan Break-out mogelijkheden geen gebrek, de binnentuin is geschikt voor creatieve sessies, de Bibliotheek en Hofzaal voor nevenpresentaties tot 100 personen en de zalen op de 3e verdieping zijn geschikt voor kleinschalige brainstormsessies, tafelgesprekken en kringsessies. Kijk in onze zalen.

Bedrijfspresentatie

Een nieuw product of een showcase voor potentiële klanten vraagt om een bijzondere en indrukwekkende entourage. Verras uw gasten met licht en geluid zodat alles draait om uw bedrijf en uw product.

Contact Zakelijke arrangementen Referenties

Bovendonk ligt centraal in Noord-Brabant
Bovendonk ligt centraal in Noord-Brabant

Inzetbaar als congresruimte, presentatiezaal of beursvloer

Evenementen

Een jubileum of bijzondere gelegenheid met uw bedrijf? De ruimtes in het congrescentrum kunnen op verschillende manieren ingezet worden als event venue. Van netwerkplein met 500 personen tot een bijzondere teambuilding, beursvloer of grand diner in de refterzaal . Met maatwerk oplossingen voor uw gelegenheid verzorgen we een dag die niet snel vergeten wordt. Lees de referenties van andere organisaties

Meerdaagse congressen

Voor meerdaagse congressen heeft Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ook hotelkamers beschikbaar. Alle kamers beschikken over High-Speed Wifi en een bureau. De kamers zijn met lift bereikbaar en zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het hotel. Er zijn meerdaagse vergader- en congresarrangementen beschikbaar.

Centrale ligging

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt centraal in Nederland tussen de Randstad, Brainport Eindhoven en Antwerpen. Breda en Roosendaal liggen op 15 minuten, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Antwerpen liggen allen binnen een uur rijden van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Bovendonk is middels een bus-verbinding met de stations Etten-Leur en Oudenbosch verbonden met het landelijke OV-netwerk. De locatie is daarmee ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

10 redenen om voor Bovendonk te kiezen

Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor met een congres, beurs, productpresentatie of bijeenkomst. Lees de reviews van onze gasten op Meetingreview. Gasten kozen voor Bovendonk als congreslocatie vanwege:

Bijzonder inspirerend congreslocatie in Noord-Brabant
Filevrij bereikbaar vanuit Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen.
Authentieke vergaderzalen, voorzien van hedendaagse voorzieningen
Flexibele mogelijkheden voor congressen, bedrijfspresentaties, conferenties en symposia.
Voordelige vergaderarrangementen
Gratis parkeren en OV op 500 meter
Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
Green Key Goud gecertificeerd voor een duurzame bedrijfsvoering
Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van congressen, symposia en evenementen.

Reserveringen en vragen

Congreslocatie Bovendonk levert maatwerk oplossingen voor alle congressen en conferenties. Grootschalig of intiem, onze reserveringsafdeling denkt graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of bij vragen.