3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

hapjes
La Trappe bier.jpg

Culinaire mogelijkheden

Tijdens uw verblijf op Bovendonk ontbreekt het ook op culinair gebied aan niets. Of u nu van een werkontbijt geniet, tijdens uw vergadering luncht in het La Trappe proeflokaal, of uw congres uitbreidt met een luxe buffetdiner in de Refterzaal of binnentuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eindeloze mogelijkheden, afgestemd op uw wensen

In onze keuken wordt gewerkt met dagverse seizoensproducten. Verrassende combinaties of juist simpele gerechten. De keuken past gerechten graag aan aan uw wensen. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos.

Lunch

Bovendonk heeft een ruim aanbod in lunchmogelijkheden. Tijdens uw vergadering of congres kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een broodjeslunch, uitgebreid buffet of een uitgeserveerde lunch. Natuurlijk naar wens ingevuld en rekening houdend met eventuele diëten en allergieën. 

Diner

Sluit uw dag af met een diner in een van onze private-dining ruimtes tot 150 personen met een smaakvol 3-gangenmenu of buffetmenu. 

Borrel

Na een vergadering of meeting nog even borrelen? In het La Trappe proeflokaal of de Refterzaal bent u van harte welkom voor een netwerkborrel of afsluitende borrel na uw bijeenkomst.

Feest

Een barbecue met collega's of toch een feest met dj om een jubileum te vieren? Of u nu in klein gezelschap met de afdeling of met het hele bedrijf iets te vieren heeft, bij Bovendonk vindt u de juiste mogelijkheid en bieden we standaard maatwerk.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.