Tijdens uw verblijf op Bovendonk ontbreekt het ook op culinair gebied aan niets. Of u nu van een werkontbijt geniet, tijdens uw vergadering luncht in het La Trappe proeflokaal, of uw congres uitbreidt met een luxe buffetdiner in de Refterzaal of binnentuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.
In onze keuken wordt gewerkt met dagverse seizoensproducten. Verrassende combinaties of juist simpele gerechten. De keuken past gerechten graag aan aan uw wensen. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos.
Bovendonk heeft een ruim aanbod in lunchmogelijkheden. Tijdens uw vergadering of congres kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een broodjeslunch, uitgebreid buffet of een uitgeserveerde lunch. Natuurlijk naar wens ingevuld en rekening houdend met eventuele diëten en allergieën.
Sluit uw dag af met een diner in een van onze private-dining ruimtes tot 150 personen met een smaakvol 3-gangenmenu of buffetmenu.
Na een vergadering of meeting nog even borrelen? In het La Trappe proeflokaal of de Refterzaal bent u van harte welkom voor een netwerkborrel of afsluitende borrel na uw bijeenkomst.
Een barbecue met collega's of toch een feest met dj om een jubileum te vieren? Of u nu in klein gezelschap met de afdeling of met het hele bedrijf iets te vieren heeft, bij Bovendonk vindt u de juiste mogelijkheid en bieden we standaard maatwerk.