Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur

Kom langs en laat je inspireren!

hapjes
La Trappe bier.jpg

Culinaire mogelijkheden

Tijdens uw verblijf op Bovendonk ontbreekt het ook op culinair gebied aan niets. Of u nu van een werkontbijt geniet, tijdens uw vergadering luncht in het La Trappe proeflokaal, of uw congres uitbreidt met een luxe buffetdiner in de Refterzaal of binnentuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eindeloze mogelijkheden, afgestemd op uw wensen

In onze keuken wordt gewerkt met dagverse seizoensproducten. Verrassende combinaties of juist simpele gerechten. De keuken past gerechten graag aan aan uw wensen. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos.

Lunch

Bovendonk heeft een ruim aanbod in lunchmogelijkheden. Tijdens uw vergadering of congres kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een broodjeslunch, uitgebreid buffet of een uitgeserveerde lunch. Natuurlijk naar wens ingevuld en rekening houdend met eventuele diëten en allergieën. 

Diner

Sluit uw dag af met een diner in een van onze private-dining ruimtes tot 150 personen met een smaakvol 3-gangenmenu of buffetmenu. 

Borrel

Na een vergadering of meeting nog even borrelen? In het La Trappe proeflokaal of de Refterzaal bent u van harte welkom voor een netwerkborrel of afsluitende borrel na uw bijeenkomst.

Feest

Een barbecue met collega's of toch een feest met dj om een jubileum te vieren? Of u nu in klein gezelschap met de afdeling of met het hele bedrijf iets te vieren heeft, bij Bovendonk vindt u de juiste mogelijkheid en bieden we standaard maatwerk.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.