Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023

 25 maart 2023 is het weer zover! Een nieuwe editie van het Brabants Barrel Aged Bierfestival! 

Tickets voor het festival kan je bestellen https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival#!/Ticket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-25-maart-2023/p/493851597/category=139356259 

 

Wilt je lekker blijven slapen? Dat is mogelijk! Je kunt alleen direct een boeking maken via de mail; info@bovendonk.nl of bel naar 0165 - 507550

Wij hebben er zin in! Jullie ook? 

hapjes
La Trappe bier.jpg

Culinaire mogelijkheden

Tijdens uw verblijf op Bovendonk ontbreekt het ook op culinair gebied aan niets. Of u nu van een werkontbijt geniet, tijdens uw vergadering luncht in het La Trappe proeflokaal, of uw congres uitbreidt met een luxe buffetdiner in de Refterzaal of binnentuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eindeloze mogelijkheden, afgestemd op uw wensen

In onze keuken wordt gewerkt met dagverse seizoensproducten. Verrassende combinaties of juist simpele gerechten. De keuken past gerechten graag aan aan uw wensen. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos.

Lunch

Bovendonk heeft een ruim aanbod in lunchmogelijkheden. Tijdens uw vergadering of congres kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een broodjeslunch, uitgebreid buffet of een uitgeserveerde lunch. Natuurlijk naar wens ingevuld en rekening houdend met eventuele diëten en allergieën. 

Diner

Sluit uw dag af met een diner in een van onze private-dining ruimtes tot 150 personen met een smaakvol 3-gangenmenu of buffetmenu. 

Borrel

Na een vergadering of meeting nog even borrelen? In het La Trappe proeflokaal of de Refterzaal bent u van harte welkom voor een netwerkborrel of afsluitende borrel na uw bijeenkomst.

Feest

Een barbecue met collega's of toch een feest met dj om een jubileum te vieren? Of u nu in klein gezelschap met de afdeling of met het hele bedrijf iets te vieren heeft, bij Bovendonk vindt u de juiste mogelijkheid en bieden we standaard maatwerk.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.