Culinaire mogelijkheden

Tijdens uw verblijf op Bovendonk ontbreekt het ook op culinair gebied aan niets. Of u nu van een werkontbijt geniet, tijdens uw vergadering luncht in het Grand Café, of uw congres uitbreidt met een luxe buffetdiner in de Refterzaal of binnentuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lunch
Bovendonk heeft een ruim aanbod in lunchmogelijkheden. Tijdens uw vergadering of congres kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een broodjeslunch, uitgebreid buffet of een uitgeserveerde lunch. Natuurlijk naar wens ingevuld en rekening houdend met eventuele diëten en allergieën. 

Diner
Sluit uw dag af met een diner in een van onze private-dining ruimtes tot 180 personen met een smaakvol 3-gangenmenu of buffetmenu. Uiteraard is het ook mogelijk á la carte te dineren in de gezellige brasserie.

Borrel
Na een vergadering of meeting nog even borrelen? In het Grand Café of de Refterzaal bent u van harte welkom voor een netwerkborrel of afsluitende borrel na uw bijeenkomst.

Eindeloze mogelijkheden, afgestemd op uw wensen
In onze keuken wordt gewerkt met dagverse seizoensproducten. Verrassende combinaties of juist simpele gerechten. De keuken past gerechten graag aan aan uw wensen. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos.

Bekijk onze culinaire voorbeelden.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen