1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Evenementenlocatie Bovendonk

Evenementenlocatie Klooster Bovendonk ligt centraal in West-Brabant, tussen Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Het klooster is een ideale locatie voor uw evenement, vergadering, congres of bedrijfsfeest. De prachtige locatie van fameus architect Pierre Cuypers stamt uit 1907 en is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie, conferentiecentrum en hotel. Zoekt u voor uw evenement een locatie met een unieke sfeer en uitstraling?

Bovendonk biedt u de mogelijkheden voor een feest, evenement, meeting of congres tot ruim 300 personen. Ontvang uw gasten in de prachtige binnentuin of in de Refterzaal. Waar vroeger de priesters in opleiding hun maaltijden nuttigden, kunt u nu in een bijzondere omgeving bijzondere mijlpalen en gelegenheden vieren met collega's.

Unieke evenementenlocatie in Noord-Brabant

De locatie is uniek in zijn soort. Een all-in locatie met mogelijkheden voor receptie, diner, feest en overnachting. De bijzondere entourage van het pand, een authentiek kloosterpand uit 1907 in combinatie met de mogelijkheden en perfecte bereikbaarheid vanuit de Randstad, Antwerpen en de Brabantse steden Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, maken Bovendonk de perfecte locatie voor uw evenement.

Exclusief voor u

De locatie is exclusief te huur voor een groot evenement. Denk daarbij aan een bedrijfsfeest, productpresentatie of een jubileum. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos op Bovendonk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op

De mogelijkheden op Bovendonk bespreken we graag met u. Maak vrijblijvend een afspraak en neem nu al een virtueel kijkje op de unieke evenementenlocatie Bovendonk in Noord-Brabant.