Evenementenlocatie regio Breda

Evenementenlocatie Klooster Bovendonk ligt centraal in West-Brabant, tussen Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Het klooster is een ideale locatie voor uw evenement, vergadering, congres of bedrijfsfeest. De prachtige locatie van fameus architect Pierre Cuypers stamt uit 1907 en is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie, conferentiecentrum en hotel. Zoekt u voor uw evenement een locatie met een unieke sfeer en uitstraling?

Bekijk de zalen Download de brochure

Bovendonk biedt u de mogelijkheden voor een feest, evenement, meeting of congres tot ruim 300 personen. Ontvang uw gasten in de prachtige binnentuin of in de Refterzaal. Waar vroeger de priesters in opleiding hun maaltijden nuttigden, kunt u nu in een bijzondere omgeving bijzondere mijlpalen en gelegenheden vieren met collega's.

Van jubileumfeest tot productpresentatie

Op evenementenlocatie Bovendonk zijn tal van evenementen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Jubileumfeest
 • Congrestival
 • Beursvloer
 • Bedrijfsborrel
 • Productpresentatie
 • Incentives
 • Kick-off bijeenkomst
 • Netwerkevenement
 • Teambuilding
 • Workshops
 • Klantendag

De historische locatie is uitermate geschikt voor zowel grote- als kleine evenementen. Verschillende presentatieruimten allen met een eigen stijl, restaurants en mogelijkheden zorgen dat ieder evenement aan het juiste adres is op Bovendonk. Zowel in klein gezelschap feestelijk dineren als groots uitpakken met een feest voor 300 personen met akoestische band en/of dj en alles daar tussenin is mogelijk op deze evenementenlocatie op steenworp afstand van Breda en Roosendaal.

Unieke evenementenlocatie in de regio Breda

Evenementenlocatie Bovendonk is uniek in de regio Breda. Een all-in locatie met mogelijkheden voor receptie, diner, feest én overnachting. De bijzondere entourage van het pand, een authentiek kloosterpand uit 1907 in combinatie met de mogelijkheden en perfecte bereikbaarheid vanuit de Randstad, Antwerpen en de Brabantse steden Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, maken Bovendonk de perfecte evenementenlocatie voor uw evenement.

Exclusief voor uw evenement

De locatie is exclusief te huur voor een groot evenement. Denk daarbij aan een bedrijfsfeest, productpresentatie of een jubileum. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos op Bovendonk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Waarom Bovendonk als uw evenementenlocatie?

De bijzondere evenementenlocatie gecombineerd met een jarenlange ervaring in het organiseren van bijzondere evenementen voor onze gasten maakt Bovendonk de ideale evenementenlocatie in de regio Breda. 10 redenen waarom velen u voor gingen:

√ Authentieke evenementenlocatie in de regio Breda en Roosendaal,
√ Voorzien van hedendaagse voorzieningen
√ Maatwerk oplossingen voor ieder evenement
√ Verschillende zalen tot 300 personen
√ Grote evenemententuin tot 1200 personen
√ Bijzondere locatie met vele mogelijkheden
√ Filevrij bereikbaar vanuit Breda, Roosendaal, Tilburg, Bergen op Zoom en Rotterdam
√ Maatwerk oplossingen voor evenementen, symposia, bedrijfspresentaties en vergaderingen.
Green Key Goud gecertificeerd voor een duurzame bedrijfsvoering
√ Gratis parkeergelegenheid, bereikbaar met OV.
√ Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
√ Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen

Neem contact met ons op

De mogelijkheden op Bovendonk bespreken we graag met u. Maak vrijblijvend een afspraak en neem nu al een virtueel kijkje op de unieke evenementenlocatie Bovendonk, vlak bij Breda.

Binnentuin

Waarom uw evenement binnen organiseren als het ook buiten kan? De binnentuin van evenementenlocatie Bovendonk biedt tal van oplossingen voor uw evenement. Combineer de binnentuin met de Refter/Seminariezaal voor een mooie combinatie tussen een binnen- en buitenevenement. De binnentuin is geschikt voor allerlei activiteiten, van een receptie of teambuilding tot barbeque of productpresentatie. Plaats een tent om ook bij mindere weersomstandigheden toch een bijzonder evenement in een historische setting te creëren. 

  m2 Afmetingen Receptie Diner
Binnentuin 1980 60 x 33 300 300

Centraal gelegen evenementenlocatie

De centrale ligging van Bovendonk maakt het een ideale locatie voor uw volgende evenement. Met snelwegen A17 en A58 om de hoek, 185 eigen parkeerplaatsen en een frequente OV-verbinding met de stations Oudenbosch en Etten-Leur is de evenementenlocatie uitstekend te bereiken . 

Kapel

De kapel is voor lezingen, presentaties en als beursvloer uiterst geschikt. De kapel kan volledig naar wens worden ingericht met audiovisuele middelen en stands. De bijzondere sfeer van deze ruimte zorgt voor een evenement dat uw gasten nog lang bij blijft

  m2  Afmeting Theater U-Vorm Carré Cabaret  Receptie
Kapel 134 13,7 x 9,8 250 60 70 150 350

Refter/Seminarie

De Refterzaal en Seminariezaal zijn de prachtig bewaarde eetzalen van Bovendonk. Door beide zalen te koppelen ontstaat een evenementenzaal voor maximaal 300 personen in receptieopstelling. Uiteraard behoren dineren en feesten ook tot de mogelijkheden.

  m2 Afmeting Theater Blok Receptie Diner

Refter
Seminarie
Refter/Seminarie

120
144
264
15.3 x 7.8
18.5 x 7.8
33.8 x 7.8
100
120
220
80
100
180

150
150
150

80
100
180
 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen