1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Evenementenlocatie regio Breda

Evenementenlocatie Klooster Bovendonk ligt centraal in West-Brabant, tussen Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Het klooster is een ideale locatie voor uw evenement, vergadering, congres of bedrijfsfeest. De prachtige locatie van fameus architect Pierre Cuypers stamt uit 1907 en is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie, conferentiecentrum en hotel. Zoekt u voor uw evenement een locatie met een unieke sfeer en uitstraling?

Bovendonk biedt u de mogelijkheden voor een feest, evenement, meeting of congres tot ruim 300 personen. Ontvang uw gasten in de prachtige binnentuin of in de Refterzaal. Waar vroeger de priesters in opleiding hun maaltijden nuttigden, kunt u nu in een bijzondere omgeving bijzondere mijlpalen en gelegenheden vieren met collega's.

Unieke evenementenlocatie in de regio Breda

Evenementenlocatie Bovendonk is uniek in de regio Breda. Een all-in locatie met mogelijkheden voor receptie, diner, feest én overnachting. De bijzondere entourage van het pand, een authentiek kloosterpand uit 1907 in combinatie met de mogelijkheden en perfecte bereikbaarheid vanuit de Randstad, Antwerpen en de Brabantse steden Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, maken Bovendonk de perfecte evenementenlocatie voor uw evenement.

Exclusief voor uw evenement

De locatie is exclusief te huur voor een groot evenement. Denk daarbij aan een bedrijfsfeest, productpresentatie of een jubileum. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos op Bovendonk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Waarom Bovendonk als uw evenementenlocatie?

De bijzondere evenementenlocatie gecombineerd met een jarenlange ervaring in het organiseren van bijzondere evenementen voor onze gasten maakt Bovendonk de ideale evenementenlocatie in de regio Breda. 10 redenen waarom velen u voor gingen:

√ Authentieke evenementenlocatie in de regio Breda, voorzien van hedendaagse voorzieningen
√ Maatwerk oplossingen voor ieder evenement
√ Verschillende zalen tot 300 personen
√ Grote evenemententuin tot 1200 personen
√ Bijzondere locatie met vele mogelijkheden
√ Filevrij bereikbaar vanuit Breda, Roosendaal, Tilburg, Bergen op Zoom en Rotterdam
√ Maatwerk oplossingen voor evenementen, symposia, bedrijfspresentaties en vergaderingen.
√ Voordelige arrangementen
√ Gratis parkeergelegenheid, bereikbaar met OV.
√ Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
√ Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen

Neem contact met ons op

De mogelijkheden op Bovendonk bespreken we graag met u. Maak vrijblijvend een afspraak en neem nu al een virtueel kijkje op de unieke evenementenlocatie Bovendonk, vlak bij Breda.