1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Teambuilding regio Breda

Een jaarlijkse teambuilding activiteit zorgt voor een hecht team en betere prestaties van individuele medewerkers, maar zeker ook van het totale team. Er zijn veel verschillende soorten teambuilding activiteiten en workshops te vinden voor grote en kleine teams, op locatie of natuurlijk extern.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven, op 15 minuten rijden van Breda en Roosendaal, biedt, in samenwerking met diverse partners, een breed scala aan teambuildingactiviteiten en workshops voor grote én kleine gezelschappen. Zoekt u een excursie naar het historische Oudenbosch? Of gaat u liever met het hele team de Haka oefenen of een outdoor escape game oplossen in de bossen rondom Bovendonk? De mogelijkheden voor teambuilding activiteiten zijn eindeloos, binnen én buiten.

Team building activiteiten

Een groot gedeelte van onze workshops wordt aangeboden in samenwerking met onze partner GH Events, de teambuidling en activiteiten specialist van Noord-Brabant. Enkele voorbeelden van de activiteiten die GH Events aanbiedt:

Sportieve activiteiten

Beach Volleybal
Highland games
Boogschieten
Bootcamp
Haka 
Meerkamp

Creativiteit en samenwerking

Bamboe toren bouwen
Djenga
Touw & Puzzel opdracht
Galgje
Mijnenveld
Vuur maken

Ontspannende workshops

Wijnproeverij
Hatha Yoga
Tai Chi
Lach workshop
 

Quiz als teambuilding

Een quiz is een leuke en laagdrempelige teambuilding activiteit. Denk aan een algemene kennisquiz of een op maat gemaakte bedrijfsquiz waarin uw bedrijfsdoelen, maar ook uw personeel centraal staan. De quizmasters zorgen altijd voor een boeiende en interessante quiz. Een quiz kan de perfecte samenvatting van een congres vormen, een activiteit tijdens een afsluitende borrel of als volwaardig onderdeel van uw programma of personeelsuitje. Voor meer informatie over de quizzen van Quizzzit tijdens uw evenement kunt u contact opnemen.

Teambuilding combineren

Teambuilding en diner

Hoe sluit u een dag vol activiteiten beter af dan met een gezamenlijk diner? 's zomers kunt u genieten van een uitgebreide barbecue in de binnentuin van Bovendonk, een 3-gangenmenu of van een van de buffetten. Komt uw team niet uit regio Breda? Geen probleem! Bovendonk biedt de mogelijkheid tot overnachten in de 48 hotelkamers voor één- of twee personen.

Vergaderen en teambuilding

Heeft u al eens gedacht aan het combineren van een teambuilding activiteit met een vergadering of bijeenkomst in één van de 11 zalen? Door een vergadering te onderbreken met een leuke activiteit, zoals een haka-workshop, houdt u de deelnemers geconcentreerd en geboeid. Ook kunt u de dag afsluiten met een gezellige pubquiz tijdens een borrel in het Grand Café of de Refterzaal. 

Waarom uw teambuilding activiteit organiseren bij Bovendonk?

Bovendonk is dé locatie in West-Brabant voor zakelijke evenementen. Zowel voor cursussen als vergaderingen en teambuilding activiteiten wordt Bovendonk door verschillende organisaties ingezet. Deze organisaties kiezen voor Bovendonk vanwege:

√ Historische locatie, bijzondere ambiance
√ Grote binnentuin voor één of meerdere activiteiten
√ Maatwerk voor ieder evenement en bijeenkomst
√ Mogelijkheid voor binnen én buitenactiviteiten
√ Gratis parkeergelegenheid
√ Centraal gelegen tussen Breda en Roosendaal
√ Gemakkelijk bereikbaar met OV en auto; nabij A17 en A58
√ Mogelijkheid tot dineren en overnachten
√ Ideaal te combineren met een vergaderarrangement
√ Één contactpersoon tijdens reservering

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkhededen voor een teambuilding activiteit? Neem contact op met de afdeling Reserveringen.

Meer informatie