Cursus- en Trainingslocatie Bovendonk, Noord-Brabant

Deze bijzondere trainingslocatie in Noord-Brabant, klooster Bovendonk in Hoeven ligt in een rustige en inspirerende omgeving. Een succesvolle bedrijfstraining is van vele factoren afhankelijk: Trainingsbureau, motivatie, groepsgrootte, maar bovenal, de trainingslocatie. Deze locatie vindt u bij Bovendonk. Het bijzondere pand zorgt dat het doel van de training of cursus altijd duidelijk voor ogen blijft. Er is geen afleiding van buitenaf. Voor ieder budget, voor iedere doelstelling is de juiste trainingsruimte en passende verzorging te realiseren bij Bovendonk in Noord-Brabant.

Dagtraining in Brabant

Voor een dagtraining of cursusdag heeft Bovendonk verschillende zalen tot maximaal 80 personen beschikbaar. Voor break-out sessies, brainstorms of coachgesprekken zijn verschillende subzalen beschikbaar tot 30 personen. Met een binnentuin en het omliggend bos, zijn er voldoende mogelijkheden om stoom af te blazen. De culinaire mogelijkheden die Bovendonk biedt sluiten aan bij uw training of cursus, een snelle broodjeslunch of juist een uitgebreid buffet. We denken graag met u mee.

Meerdaagse training

Het voordeel van een meerdaagse training of cursus is de volledige onderdompeling in een nieuwe denkwijze, werkwijze of strategie. Hierdoor blijft de opgedane kennis beter "top-of-mind" zonder in oude patronen te vervallen. Bovendonk biedt de mogelijkheid om een meerdaagse training inclusief overnachting te organiseren op een all-in trainingslocatie in het hart van Noord-Brabant. Met 48 hotelkamers voorzien van de nodige comfort kunnen tot 72 personen een meerdaagse cursus volgen.

Bijzondere trainingsruimtes

Een originele bibliotheek of een kapel, toch iets meer ruimte nodig? De trainingsruimtes en trainingszalen op Bovendonk zijn van alle gemakken voorzien van klein en knus tot groots en ruimtelijk. Sparren met een kop koffie in de binnentuin of op de patio en genieten van een lunch in de voormalige refters. Een verblijf op Bovendonk is een ervaring op zich en helpt u uw doelen bereiken.

Waarom Bovendonk?

Veel bedrijven gingen u voor met een bedrijfstraining, coachsessie of cursus, lees hier wat anderen van Bovendonk vinden. De voordelen van Bovendonk op een rijtje:

  • Verschillende trainingsruimtes van 2-80 personen
  • Locatie zorgt voor inspiratie en creativiteit
  • Filevrij bereikbaar
  • Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Uniek, bijzonder pand op een rustige locatie
  • Alle zalen standaard voorzien van audiovisuele ondersteuning
  • Culinaire verzorging afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Een trainingslocatie centraal in Noord-Brabant dichtbij A16, A17 en A58.

 

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen