Trainingen en Cursussen

Een succesvolle bedrijfstraining is van vele factoren afhankelijk: Trainingsbureau, motivatie, groepsgrootte, maar ook, de trainingslocatie. De bijzondere locatie van Bovendonk, een klooster in het Noord-Brabantse Hoeven zorgt voor een rustige en inspirerende omgeving. De omgeving zorgt ervoor dat het doel van de training of cursus altijd duidelijk voor ogen blijft. Er is geen afleiding van buitenaf.

Dagtraining

Voor een dagtraining of cursusdag heeft Bovendonk verschillende zalen tot maximaal 80 personen beschikbaar. Voor break-out sessies, brainstorms of coachgesprekken zijn verschillende subzalen beschikbaar tot 30 personen. Met een binnentuin en het omliggend bos, zijn er voldoende mogelijkheden om stoom af te blazen. De culinaire mogelijkheden die Bovendonk biedt sluiten aan bij uw training of cursus, een snelle broodjeslunch of juist een uitgebreid buffet. We denken graag met u mee.

Meerdaagse training

Het voordeel van een meerdaagse training of cursus is de volledige onderdompeling in een nieuwe denkwijze, werkwijze of strategie. Hierdoor blijft de opgedane kennis beter "top-of-mind" zonder in oude patronen te vervallen. Bovendonk biedt de mogelijkheid om een meerdaagse training inclusief overnachting te organiseren op een all-in trainingslocatie. Met 48 hotelkamers voorzien van de nodige comfort kunnen tot 72 personen een meerdaagse cursus volgen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen