1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hofzaal U-vorm 45 personen
Hofzaal U-vorm 45 personen
Refterzaal receptie opstelling 400 personen
Refterzaal receptie opstelling 400 personen
Bijzondere vergaderruimte 300 personen
Bijzondere vergaderruimte 300 personen

Vergaderlocatie Moerdijk en Zevenbergen

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in de regio Moerdijk en Zevenbergen? Op slechts 15 minuten van Moerdijk en Zevenbergen ligt Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Het klooster leent zich uitstekend om te vergaderen maar ook om congressen en seminars te organiseren in de regio Breda. Onze 19 multifunctionele zalen, variërend in grootte van 2 tot 300 personen zijn geschikt voor diverse doeleinden zoals:

  • Vergaderingen
  • Trainingen en teambuilding
  • Conferenties
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Presentaties
  • Beurzen
  • Congressen
  • Inspiratiesessies
  • Bedrijfsfeesten
  • Coaching


Bijzondere vergaderlocatie nabij Moerdijk en Zevenbergen

De historie van het gebouw geeft een bijzondere ambiance aan uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm is indrukwekkend, waardoor uw programma een extra dimensie krijgt. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken. Het pand van rijksarchitect Pierre Cuypers heeft een bijzondere historie, wat er voor zorgt dat uw vergadering of bijeenkomst nét dat beetje extra heeft. De bijzondere vergaderzalen van Bovendonk zorgen voor een creatieve en inspirerende omgeving voor uw vergadering in de regio Moerdijk.

Voordelige vergaderarramgementen op een bijzondere vergaderlocatie nabij Breda

Onze samengestelde vergaderarrangementen zijn een voordelige basis voor uw vergadering in de regio Moerdijk. De vergaderarrangementen zijn uiteraard naar wens uit te breiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Denk aan een bootcamp, skydiven, skiën of een excursie naar Breda of Oudenbosch. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Vergaderruimten voor iedere zakelijke bijeenkomst, klein of groot

Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen. Vergaderen in historisch erfgoed in de regio Moerdijk en Zevenbergen, een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie die uw meeting of bijeenkomst naar een hoger niveau brengt.

10 redenen om voor Bovendonk te kiezen

Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor met een meeting, vergadering, bedrijfstraining of bijeenkomst. Lees de referenties over Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Gasten kozen voor vergaderlocatie Bovendonk vanwege:

√ Authentieke vergaderzalen, voorzien van hedendaagse voorzieningen
√ Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
√ Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
√ Bijzondere inspirerende vergaderlocatie
√ Filevrij bereikbare vergaderlocatie vanuit Moerdijk, Zevenbergen, Rotterdam, Antwerpen en Tilburg.
√ Maatwerk oplossingen voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en trainingen.
√ Voordelige vergaderarrangementen
√ Gratis parkeren, bereikbaar met OV
√ Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
√ Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die deze bijzondere vergaderlocatie in de regio Moerdijk biedt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen voor een kennismaking en rondleiding.