1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Breda Roosendaal, Conferentiecentrum Bovendonk

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie bij Breda en Roosendaal? Op slechts 15 minuten van Roosendaal en Breda ligt Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Het klooster leent zich uitstekend om te vergaderen maar ook om congressen en seminars te organiseren in de regio Breda. Onze 19 multifunctionele zalen, variërend in grootte van 2 tot 300 personen zijn geschikt voor diverse doeleinden:

  • Vergaderingen
  • Trainingen en teambuilding
  • Conferenties
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Presentaties
  • Beurzen
  • Congressen
  • Inspiratiesessies
  • Bedrijfsfeesten

Bijzondere vergaderlocatie tussen Breda en Roosendaal

De historie van het gebouw geeft een bijzondere ambiance aan uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm is indrukwekkend, waardoor uw programma een extra dimensie krijgt. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken.

Onze samengestelde vergaderarrangementen bieden u een voordelige basis voor uw bijeenkomst, uiteraard kunt u deze naar wens uitbreiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving, bijvoorbeeld een excursie naar Breda of Oudenbosch. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Vergaderruimten voor iedere zakelijke bijeenkomst

Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen. Vergaderen in historisch erfgoed in de regio Breda, een bijzondere en inspirerende locatie die uw meeting of bijeenkomst naar een hoger niveau brengt.

10 redenen om voor Bovendonk te kiezen

Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor met een meeting, vergadering, bedrijfstraining of bijeenkomst. Lees de referenties over Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Gasten kozen voor vergaderlocatie Bovendonk vanwege:

√ Authentieke vergaderzalen, voorzien van hedendaagse voorzieningen
√ Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
√ Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
√ Bijzondere inspirerende vergaderlocatie
√ Filevrij bereikbare vergaderlocatie vanuit Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrecht en Rotterdam
√ Maatwerk oplossingen voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en trainingen.
√ Voordelige vergaderarrangementen
√ Gratis parkeren, bereikbaar met OV
√ Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
√ Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten op Vergaderlocatie Bovendonk in Hoeven (Noord-Brabant), neemt u dan contact op met onze afdeling reserveringen.