Ontwerp zonder titel (26).png
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Conferentiecentrum & Leerhotel Bovendonk

Conferentiecentrum & Leerhotel Bovendonk ligt in een groene omgeving en is dé locatie voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en biedt daarnaast 52 hotelkamers. De historische sfeer zorgt voor een fijne setting voor uw feestelijke of zakelijke aangelegenheid tot 300 personen.

 

Conferenties en vergaderingen

Voor uw congres, vergadering of bedrijfstraining bent u bij Bovendonk aan het juiste adres. Met 12 vergaderzalen in een historische omgeving komt creativiteit vanzelf naar boven. Focus op uw doelen, terwijl wij zorgen voor de perfecte omstandigheden.

 Zakelijke mogelijkheden

Trouwen, vieren, dineren

Heeft u iets te vieren? De memorabele momenten in uw leven verdienen het om gevierd te worden. Gaat u trouwen? Heeft u een jubileum of bent u jarig en wilt u dit vieren? Of u nu in klein gezelschap wilt dineren of met 300 gasten wilt feesten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de mogelijkheden

Leerhotel * * *

Met 52 hotelkamers, zowel éénpersoons als tweepersoonskamers is Hotel Bovendonk het ideale hotel voor een zakelijk verblijf, weekendje weg of vakantie in West-Brabant. Centraal gelegen tussen Breda, Roosendaal en Moerdijk in een groene en historische omgeving. In het leerhotel worden de hospitalityprofessionals van de toekomst opgeleid.

Kamers en arrangementen

Heeft u vragen?

Wij staan voor u klaar! Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk voor uw evenement? Wilt u een rondleiding om de mogelijkheden zelf te ontdekken of een vrijblijvende offerte opvragen? Esmee Jansen, Meeting- en Eventplanner staat voor u klaar. Vul het contactformulier in, bel of stuur een mail.

Bellen     Mailen

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.