OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

20190812_VistiBrabant_Bovendonk_WillekeMachiels_HR_021_3330 - Copy.jpg
IMG_4912a.jpg
hofzaal (2).jpg
Uythofzaal 6.jpg
ReneSchotanus_Binnentuin (1).jpg

Duurzaamheid en MVO

Bij Bovendonk doen wij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken en wel op een zeer duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Als duurzame- en MVO- vergaderlocatie staan we midden in de samenleving en beperken we onze ecologische voetdruk waar mogelijk.

Duurzame vergaderlocatie regio Breda

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen bewust voor een duurzame vergaderlocatie of evenementenlocatie voor bijeenkomsten en evenementen Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk, in Hoeven, tussen Breda en Roosendaal is zo'n duurzame locatie. In de dagelijkse bedrijfsvoering houden we waar mogelijk rekening met mens, maatschappij en milieu. Bekijk de mogelijkheden voor een duurzame bijeenkomst op Bovendonk.

Onze voorbeelden van duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid:

 • Bovendonk zuivert haar eigen water.
 • Samenwerking met WVS en SDW. Deze organisaties ondersteunen mensen met een (arbeids-)beperking of ontwikkelingsachterstand bij arbeid
 • Er wordt enkel gebruik gemaakt van Fair Trade thee en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. 
 • Kranen in de hotelkamers zijn door middel van perlators waterbesparend gemaakt, zonder effectverlies.
 • De hotelkamers beschikken over een pasjessysteem waardoor elektriciteit niet onnodig actief blijft. 
 • Bovendonk is een erkend leerbedrijf met o.a. samenwerkingen met Markland, Curio College & de Rooi Pannen. 

MVO-Verklaring Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Wij zijn ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij en willen hierin zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten.

Om dit te realiseren maken we bewuste keuzes en zoeken een balans tussen mensen, planeet en resultaat. Dit is een proces, geen eindbestemming. We zijn continue op zoek naar haalbare stappen om deze maatschappelijke verantwoordelijkheid in ons bedrijf vorm te geven. Om dit te bereiken geven we uitvoering aan de volgende maatregelen:

 • Wij houden ons actief op de hoogte van MVO-ontwikkelingen binnen ons vak en leveren een active bijdrage aan de overdracht van onze kennis hierover aan medewerkers en anderen die het vak willen leren.
 • Wij informeren onze gasten, medewerkers en leveranciers hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Wij maken transparante afspraken met betrokken partijen over de kwaliteit van ons product en hoe we de kwaliteit bewaken.
 • Wij bepalen naast de financiële impact ook de sociale- en milieutechnische impact van ons product en beperken een eventuele negatieve impact hiervan zoveel mogelijk.
 • Wij proberen waar mogelijk onze gasten en klanten te informeren over- en faciliteren in het verlagen van hun milieubelasting.
 • Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting en het vergroten van het duurzame karakter van ons bedrijf. Dit doen we door actief te streven naar het verminderen van afvalstromen én het terugdringen van het verbruik van gas, water, electriciteit en fossiele brandstoffen.
 • Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces en richten ons met name op goederen en diensten die duurzaam zijn, bij voorkeur voorzien van een erkend milieu-, duurzaamheids- en/of sociaal keurmerk.

12/01/2023
Hoeven

Directeur Exploitatie
Tim Berendsen