1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Referenties

Corinor
Bovendonk biedt kwaliteit, hoge klant- en servicegerichtheid en heeft medewerkers die met hart en ziel al 10 jaar lang Corinor medewerkers en haar honderden cursisten blij maakt. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en het prettige rustgevende verblijf met lekker eten in een inspirerende omgeving.

Corine Renne, Algemeen Directeur Corinor

Per4Mance
Als trainings- en adviesbureau maken wij vaak gebruik van conferentiecentrum Bovendonk. Elke keer voelt het weer als thuiskomen. De zalen worden naar wens klaargezet, de maaltijden zijn van een hoog niveau en de hotelkamers zijn naar wens. Maar nog belangrijker: onze deelnemers geven de locatie gemiddeld een 9-. Echt een pracht locatie die inspirerend werkt!

Marcel van Wiggen, Directeur PER4MANCE

John Johnson
Voor ons betekend de locatie Bovendonk, het wel of niet slagen van ons seminar. De spirituele trainingen die wij organiseren vanuit John Johnson, zijn intensief, iedere dag van 9 tot 9. De goede, smakelijke en verzorgde maaltijd zorgen voor een basis die nodig is door de dag. Daarnaast intern kunnen verblijven op een plek, waar iedereen wordt gerespecteerd ongeacht zijn geloofsbeleving, en wordt ontvangen en verzorgt met een grote glimlach en vanuit professionaliteit, is voor ons 'dat' wat het evenement laat slagen. Bovendonk en zijn team zorgen daar iedere keer weer voor.

John en Marcelle, Medium John Johnson


Protestantse Kerk in Nederland
Wij van de studiedagen voor Liturgie en Kerkmuziek komen heel graag in Hoeven. In de vier dagen dat we te gast zijn, ondernemen we veel en is er voor elke activiteit een passende ruimte beschikbaar. Het gebouw past bij ons en de service en vriendelijkheid van het personeel is uitmuntend te noemen. Hopelijk kunnen we nog vele jaren genieten in Hoeven.

Elske te Lindert, Protestantse Kerk in Nederland