FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Bijzondere vergaderlocatie in Noord-Brabant tussen Breda en Roosendaal

Tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal ligt een bijzondere vergaderlocatie, Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Met 16 vergaderzalen, waaronder een congreskapel en verschillende horecaruimtes zijn er veel verschillende mogelijkheden voor uw bijeenkomst, bedrijfsevenement of vergadering in Noord-Brabant, groot of klein. Ontdek de mogelijkheden voor uw zakelijke evenement bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk.

Bekijk de zalen       

 

Van kleinschalige vergadering, tot groots congres.

Iedere zakelijke bijeenkomst is anders. Of u nu een meerdaags congres organiseert, een bedrijfstraining, vergadering of productpresentatie, de locatiekeuze is mede bepalend voor de sfeer, impact en vorm van uw bedrijfsevenement.

"Bovendonk is een fantastische locatie met zeer gemotiveerd personeel. Deelnemers zijn er echt even helemaal uit in deze historische omgeving en alles rondom is tot in de puntjes verzorgd."
Marcel van Wiggen, PER4MANCE via Meetingreview

Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk kunt u terecht voor een breed scala aan evenementen. Met 16 vergaderzalen van 2-250 personen, waaronder een multifunctionele kapel en verschillende horeca ruimtes, zijn de mogelijkheden bij Bovendonk eindeloos, denk bijvoorbeeld aan:

 • Nieuwjaarsborrels
 • Productpresentaties
 • Afscheidsfeesten
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Afscheidsborrels
Historische vergaderlocatie
Historische vergaderlocatie
Vergaderlocatie
Vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocatie in het hart van Brabant, tussen Breda en Roosendaal.

De centrale ligging in West-Brabant tussen Etten-Leur, Roosendaal en Breda, maar ook tussen Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen maken samen met de ruime parkeervoorzieningen en goede filevrije bereikbaarheid, dat Conferentiecentrum Bovendonk de ideale locatie voor uw evenement is.

Onze samengestelde vergaderarrangementen bieden u een voordelige basis voor uw bijeenkomst, uiteraard kunt u deze naar wens uitbreiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Vergaderarrangementen     Activiteiten

Vergaderen op een unieke inspirerende locatie

Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Conferentiecentrum Bovendonk u een perfecte vergaderlocatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen in het hart van Noord-Brabant.

De inspiratie van het gebouw geeft een perfecte start voor uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm en rust die het pand uitstraalt zorgen voor een bijzondere creativiteit en energie. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken.

10 redenen om voor Bovendonk te kiezen

Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor met een meeting, vergadering, bedrijfstraining of bijeenkomst. Lees de referenties over Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Gasten kozen voor Bovendonk vanwege:

 

 • Bijzondere inspirerende vergaderlocatie
 • Filevrij bereikbaar vanuit Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen.
 • Authentieke vergaderzalen, voorzien van hedendaagse voorzieningen
 • Flexibele mogelijkheden voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en coachingsessies.
 • Voordelige vergaderarrangementen
 • Gratis parkeren
 • Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
 • Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
 • Green Key Goud gecertificeerd voor een duurzame bedrijfsvoering
 • Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
 • Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten op Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven (Noord-Brabant), neemt u dan contact op met Esmee Jansen, onze meeting- en eventplanner. 

Bellen        Mailen

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
 4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.