Culinaire mogelijkheden

Tijdens uw verblijf op Bovendonk ontbreekt het ook op culinair gebied aan niets. Of u nu van een werkontbijt geniet, tijdens uw vergadering luncht in het La Trappe proeflokaal, of uw congres uitbreidt met een luxe buffetdiner in de Refterzaal of binnentuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eindeloze mogelijkheden, afgestemd op uw wensen

In onze keuken wordt gewerkt met dagverse seizoensproducten. Verrassende combinaties of juist simpele gerechten. De keuken past gerechten graag aan aan uw wensen. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos.

Lunch

Bovendonk heeft een ruim aanbod in lunchmogelijkheden. Tijdens uw vergadering of congres kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een broodjeslunch, uitgebreid buffet of een uitgeserveerde lunch. Natuurlijk naar wens ingevuld en rekening houdend met eventuele diëten en allergieën. 

Diner

Sluit uw dag af met een diner in een van onze private-dining ruimtes tot 150 personen met een smaakvol 3-gangenmenu of buffetmenu. 

Borrel

Na een vergadering of meeting nog even borrelen? In het La Trappe proeflokaal of de Refterzaal bent u van harte welkom voor een netwerkborrel of afsluitende borrel na uw bijeenkomst.

Feest

Een barbecue met collega's of toch een feest met dj om een jubileum te vieren? Of u nu in klein gezelschap met de afdeling of met het hele bedrijf iets te vieren heeft, bij Bovendonk vindt u de juiste mogelijkheid en bieden we standaard maatwerk.

Meer informatie ontvangen?

Bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke diner of borrel? Neem contact op met Esmee Jansen, onze meeting- en eventplanner voor meer informatie over de ruime mogelijkheden bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk.

Waarom kiezen voor uw borrel of diner bij Bovendonk

Al veel organisaties kozen Bovendonk voor een jubileumfeest, receptie, borrel of diner. Ze kozen voor Bovendonk vanwege:

  • Sfeervolle horecaruimtes van 10 tot 300 personen.
  • Binnentuin voor BBQ, foodcourt of zomerborrel
  • Centrale ligging tussen Roosendaal en Etten-Leur nabij A17 en A58
  • Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Alle expertise in huis voor een sfeervol diner of gezellig feest.

Vul het contactformulier in, bel of mail voor meer informatie, een bezichtiging of een vrijblijvende offerte.

Bellen        Mailen