FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Teambuilding regio Breda

Een jaarlijkse teambuilding activiteit zorgt voor een hecht team en betere prestaties van individuele medewerkers, maar zeker ook van het totale team. Er zijn veel verschillende soorten teambuilding activiteiten en workshops te vinden voor grote en kleine teams, op locatie of natuurlijk extern.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven, op 15 minuten rijden van Breda en Roosendaal, biedt, in samenwerking met diverse partners, een breed scala aan teambuildingactiviteiten en workshops voor grote én kleine gezelschappen. Zoekt u een excursie naar het historische Oudenbosch? Of gaat u liever met het hele team de Haka oefenen of een outdoor escape game oplossen in de bossen rondom Bovendonk? De mogelijkheden voor teambuilding activiteiten zijn eindeloos, binnen én buiten.


Team building activiteiten

Bent u op zoek naar een actief spel dat gespeeld of gevolgd kan worden via de smartphone van de gast/deelnemer? Walky Games maakt het gemakkelijk om door middel van een QR code diverse spellen te spelen waarbij de deelnemer zich al lopend in en om Bovendonk verplaatst. Neem gerust eens een kijkje op de site van Walky games  en laat ons weten of wij het organiseren van de activiteit uit uw handen kunnen nemen. 

 

Een groot gedeelte van onze workshops wordt aangeboden in samenwerking met onze partner GH Events, de teambuidling en activiteiten specialist van Noord-Brabant. Enkele voorbeelden van de activiteiten die GH Events aanbiedt:

Sportieve activiteiten

 • Beach Volleybal
 • Highland games
 • Boogschieten
 • Bootcamp
 • Haka 
 • Meerkamp

Creativiteit en samenwerking

 • Bamboe toren bouwen
 • Djenga
 • Touw & Puzzel opdracht
 • Galgje
 • Mijnenveld
 • Vuur maken

Ontspannende workshops

 • Wijnproeverij
 • Hatha Yoga
 • Tai Chi
 • Lach workshop
   

QUIZZZ OF BINGGGO!

Ontdek de bruisende wereld van BINGGGO, mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde partner! BINGGGO neemt jullie mee naar een levendige dimensie vol trivia, meezingers en humor, perfect om samen met collega's van te genieten. Laat onze ervaren BINGGGO-begeleider jullie door spannende rondes leiden, waarbij elke deelnemer een gepersonaliseerde BINGGGO-kaart ontvangt via je telefoon. Met een simpele tik op je smartphone ben je klaar om deel te nemen en te genieten van het spektakel. De duur van de BINGGGO is flexibel, met de mogelijkheid om het te verkorten naar jullie wensen. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en plan BINGGGO in voor een avond vol plezier en opwinding! Voor meer informatie, klik hier.

Naast de opwindende BINGGGO bieden ze ook boeiende Quizzen aan, een echte verrijking voor jullie evenementen! De Quizzen overstijgen de traditionele pubquiz, ze passen zich aan op jullie publiek en denken graag met jullie mee om het maximale uit de ervaring te halen. Interactie staat centraal, en met behulp van onze ervaren regisseurs uit Hilversum zorgen we ervoor dat onze quizzen boordevol interactief entertainment zitten. Denk aan elementen zoals karaoke, paardenraces en hoger/lager. Bovendien hebben we exclusieve filmpjes met bekende gezichten speciaal voor Quizzzit opgenomen! Voor meer informatie over onze quizzen, klik hier.

Beide BINGGGO en QUIZZZ zijn perfect geschikt als afsluiting van de dag met collega's, tijdens een diner of als teambuildingactiviteit om elkaar beter te leren kennen. Aarzel niet langer en vraag een offerte aan!

Teambuilding combineren


Teambuilding en diner

Hoe sluit u een dag vol activiteiten beter af dan met een gezamenlijk diner? 's zomers kunt u genieten van een uitgebreide barbecue in de binnentuin van Bovendonk, een 3-gangenmenu of van een van de buffetten. Komt uw team niet uit regio Breda? Geen probleem! Bovendonk biedt de mogelijkheid tot overnachten in de 52 hotelkamers voor één- of twee personen.


Vergaderen en teambuilding

Heeft u al eens gedacht aan het combineren van een teambuilding activiteit met een vergadering of bijeenkomst in één van de 11 zalen? Door een vergadering te onderbreken met een leuke activiteit, zoals een haka-workshop, houdt u de deelnemers geconcentreerd en geboeid. Ook kunt u de dag afsluiten met een gezellige pubquiz tijdens een borrel in het La Trappe proeflokaal of de Refterzaal. 

Waarom uw teambuilding activiteit organiseren bij Bovendonk?

Bovendonk is dé locatie in West-Brabant voor zakelijke evenementen. Zowel voor cursussen als vergaderingen en teambuilding activiteiten wordt Bovendonk door verschillende organisaties ingezet. Deze organisaties kiezen voor Bovendonk vanwege:

 • Historische locatie, bijzondere ambiance
 • Grote binnentuin voor één of meerdere activiteiten
 • Maatwerk voor ieder evenement en bijeenkomst
 • Mogelijkheid voor binnen én buitenactiviteiten
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Centraal gelegen tussen Breda en Roosendaal
 • Gemakkelijk bereikbaar met OV en auto; nabij A17 en A58
 • Mogelijkheid tot dineren en overnachten
 • Ideaal te combineren met een vergaderarrangement
 • Één contactpersoon tijdens reservering

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een teambuilding activiteit? Neem contact op met Karen of Anouk, onze meeting- en eventplanners.

Bellen     Mailen      Meer informatie 

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
 4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.