FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Agenda

Er vinden verschillende evenementen plaats bij Bovendonk. Deze zetten we graag voor jullie op een rijtje! 

 

 

OPEN DAGEN TROUWEN

Save the date!

 

PROEFMIDDAG | 14 juli 2024

Op 14 juli 2024 organiseren we proefmiddagen van 14.00 – 17.00 uur. Aanmelden voor deze middagen is verplicht en de kosten zijn € 32,50 p.p., inclusief 1 glaasje bubbels. Vergeet niet om meteen door te geven met hoeveel personen jullie komen en eventuele dieetwensen en/of allergieën. Jullie kunnen een voorproefje krijgen van onze heerlijke gerechten uit de keuken. 

Aanmelden voor de proefmiddag kan ook via trouwen@bovendonk.nl 

 

INSPIRATIE AVOND | 30 oktober 2024

Het trouwseizoen van 2024 is in volle start , en wat genieten we van alle liefde hier op Bovendonk. Maar, 2025 komt er ook aan en dat betekent dat jullie misschien nog op zoek zijn naar een geschikte locatie voor jullie grote dag. Om jullie te helpen bij deze keuze, organiseren we op 30 oktober a.s. een inspiratie avond van 19.30 tot 22.00 uur. Jullie zijn van harte uitgenodigd! Kom gezellig langs en onder het genot van een hapje en drankje kunnen jullie samen met je ceremoniemeesters, vrienden of familieleden inspiratie opdoen voor jullie speciale dag. ????

Aanmelden voor de inspiratie avond kan via trouwen@bovendonk.nl 

BOVENDONK X BROUWERIJ T'MEULENEIND

SAVE THE DATE! 

5E SPECIAAL BIERFESTIVAL | 10 augustus 2024

 

Op 10 augustus 2024 is het weer zover: het Hoevens Bierfestival strijkt neer in de binnentuin van Bovendonk voor zijn 5e editie! Na de overweldigende successen van voorgaande jaren kon een vervolg simpelweg niet uitblijven. Gedurende de komende maanden zullen we stap voor stap de sluier oplichten en de brouwers en DJ's onthullen die deze editie onvergetelijk zullen maken. Blijf daarom onze Facebookpagina nauwlettend in de gaten houden voor alle updates en nieuwtjes. Met ons speciale festivalglas in de hand heb je de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid assortiment aan bijzondere bieren, zorgvuldig gebrouwen zowel in binnen- als buitenland. Tel daarbij de unieke ambiance van onze prachtige locatie op en het plaatje is compleet voor een onvergetelijk en geslaagd bierfestival.

Mis het niet! Zet 10 augustus alvast in je agenda en bereid je voor op een dag vol plezier, verrassingen en natuurlijk, heerlijk bier. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op het Hoevens Bierfestival 2024!

Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl  Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen

Klik hier en koop je kaartje! 

Fietsvierdaagse 2024

FIETSLIEFHEBBERS OPGELET! 

Maak je klaar voor een onvergetelijk Hemelvaartsweekend van 9 tot en met 12 mei 2024 tijdens de jaarlijkse Fiets4daagse in Hoeven! Bovendonk, het startpunt van de fietsroutes, nodigt je uit voor een geweldige ervaring.

Begin je avontuur bij Bovendonk en ontdek fietsroutes in de betoverende omgeving van Halderberge. Maar dat is niet alles! Wij bieden speciale arrangementen aan die perfect aansluiten op jouw fietsavontuur. Na een dag vol ontdekkingen kun je heerlijk ontspannen en genieten van een comfortabel verblijf bij Bovendonk.

Overnacht en geniet van een welverdiende rust in onze gezellige kamers, omringd door prachtig bosrijk landschap. We hebben nog enkele arrangementen beschikbaar voor 1- en 2-persoonskamers, dus wacht niet te lang om jouw plekje te reserveren!

Bel snel om te boeken of voor meer informatie.

PS: De BBQ op zaterdag is terug van weggeweest! Meld je snel aan via de onderstaande knop!

 

Aanmelden voor het F4D Arrangement

Aanmelden voor de BBQ op zaterdag 11 mei

Kapelconcerten Cultuur Oudenbosch

Voor de cultuurliefhebbers; Het concertseizoen is weer begonnen! In de komende maanden vinden er weer verschillende concerten plaats in onze kapel. Benieuwd naar de concerten? Vind alle informatie en kaartverkoop hier!