FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Een sfeerimpressie van Bovendonk

Ontdek de optimale locatie voor uw congres, vergadering of bedrijfstraining bij Bovendonk. Met 16 vergaderzalen omgeven door historisch en bosrijk terrein, bieden wij de perfecte omgeving om uw doelstellingen te behalen. Laat u inspireren door onze unieke sfeer en richt u op wat werkelijk telt. Klik hier om te ontdekken hoe Bovendonk uw bijeenkomst naar een hoger niveau kan tillen.

vraag naar meer informatie

Zakelijke mogelijkheden bij Bovendonk

Ervaar de perfecte setting voor uw congres, vergadering of bedrijfstraining bij Bovendonk. Met 16 vergaderzalen te midden van historisch en bosrijk terrein bieden wij de ideale omgeving voor het behalen van uw doelen. Laat u inspireren door onze unieke ambiance en focus op wat echt belangrijk is. Klik hier om te ontdekken hoe Bovendonk uw bijeenkomst naar een hoger niveau kan tillen.

Trouwen bij Bovendonk

Bovendonk biedt een idyllische setting voor het vieren van jullie trouwdag in een historisch en cultureel erfgoed. Van ceremonie tot overnachting, onze locatie biedt alles voor een romantische en onvergetelijke trouwdag. Ontdek de perfecte combinatie van charme, geschiedenis en gastvrijheid voor jullie speciale dag bij Bovendonk.

Feesten bij Bovendonk

Bij Bovendonk creëren we onvergetelijke momenten voor elke speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag, wij bieden diverse mogelijkheden. Of u nu kiest voor een intiem diner of een groots feest voor 300 gasten, bij ons is elke viering uniek. Ontdek hoe wij uw speciale momenten bij Bovendonk extra bijzonder kunnen maken.