Bijzondere vergaderruimte regio Breda Roosendaal

De 11 vergaderzalen van Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven, nabij Breda en Roosendaal, bieden plaats voor 2 tot 300 personen. De verschillende zalen hebben hun eigen uitstraling en zijn geschikt voor tal van activiteiten: vergaderingen, bedrijfstrainingen, inspiratiesessies, kennissessies, coachsessies en cursussen. De bijzondere locatie, een kloosterpand, doet de rest. De rust in én rondom het pand zorgt dat de hectiek van alledag verdwijnt en dat de focus op uw zakelijke bijeenkomst niet verdwijnt.

Een overzicht van alle vergaderzalen vindt u onderaan deze pagina.

Een vergaderruimte voor iedere bijeenkomst

Van kleinschalige meeting tot meerdaags strategisch overleg met directie, bij Bovendonk bieden de verschillende vergaderzalen, variërend in capaciteit van 2-300 personen de mogelijkheid te vergaderen voor iedere organisatie, centraal gelegen in regio Breda en Roosendaal. Hoofdzalen, subzalen en gezamelijke pauzeruimten, de mogelijkheden die Bovendonk biedt, zijn de oplossing voor iedere vergadering of meeting in Noord-Brabant. U leest de reviews van onze gasten op Meetingreview.

 

Vraag vrijblijvend informatie aan Download de brochure

Bijzondere vergaderzalen, van alle gemakken voorzien

Op Bovendonk zijn verschillende authentieke en originele zalen bewaard gebleven en voorzien van moderne audiovisuele middelen. In de Bibliotheek kunt u tot ruim 80 personen verwelkomen in een bijzondere ruimte, waar de boeken van de priesteropleiding opgeslagen zijn. In de Refterzaal en Kapel kunnen tot maximaal 300 personen plaatsnemen. Deze historische vergaderruimtes zorgen voor inspiratie en creativiteit tijdens uw vergadersessies, presentaties en bijeenkomsten. Naast deze bijzondere vergaderruimtes zijn 16 andere zalen aanwezig, geschikt voor uw vergadering in de regio Breda en Roosendaal.

Alle vergaderzalen zijn voorzien van:

Beamer
Flipover
Daglicht
Whiteboard
Geluidsinstallatie

Tijdens een verblijf op Bovendonk zorgen we ook goed voor de innerlijke mens. De inspirerende vergaderruimtes zorgen voor de creativiteit, de keuken zorgt voor smakelijk ontbijt, lunch, diner en versnaperingen. Als de innerlijke mens in balans is, zorgt dat voor de beste resultaten en prestaties. Het culinaire aanbod van de keukenbrigade maakt uw bijeenkomst compleet.

Organiseert u een vergadering of bijeenkomst op Bovendonk, dan kunt u gebruik maken van de 4-, 8-, 12-, 24- of 32-uurs vergaderarrangementen. Deze vergaderarrangementen zijn de basis voor uw bijeenkomst of vergadering op Bovendonk. Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw vergadering dan stellen we graag samen met u een arrangement op maat samen.

Vergaderruimte Uythofzaal

De recent gerenoveerde Uythofzaal bevindt zich op de 3e verdieping van congreslocatie Bovendonk. Met de historische dakspanten met nummering en houten nagels ademt de zaal een authentieke sfeer. De surround sound geluidsinstallatie zorgt voor kraakhelder geluid. Met 6 subzalen met een capaciteit tussen de 20 en 40 personen op dezelfde etage ideaal voor kleinere congressen met veel break-out mogelijkheden.

m2 Afmetingen Theater Blok U-vorm Carré Cabaret  
151 15.4 x 9.8 120 30 36 56 60  

 

Vergaderruimte Bibliotheek

De bibliotheek ademt historie. Deze vergaderruimte is de ideale vergaderzaal voor klein en groot gezelschap. Zowel trainingsgroepen die veel vierkante meters nodig hebben als een zakelijke presentatie behoort tot de mogelijkheden door de flexibele mogelijkheden van opstellen.

m2 Afmeting Theater Blok U-Vorm Carré Cabaret Receptie Diner
145 18.5x7.8 120 48 39 52 50 100 80

Vergaderruimte Hofzaal

De hofzaal is een vergaderzaal met een vaste geluidsinstallatie, veel ruimte en daglicht. Met een break-out ruimte met koffiefaciliteiten direct naast de zaal en toegang tot de binnentuin de ideale vergaderruimte voor middelgrote groepen en grote presentaties. De hofzaal is ook de ideale subzaal voor congressen en conferenties door de presentatiemogelijkheden tot 80 personen.

m2 Afmetingen Theater Blok U-Vorm Carré Cabaret Receptie
118 15.3x7.7 80 40 33 40 60 100

Kapel

De kapel is het middelpunt van Bovendonk. Deze grote multifunctionele congres- en vergaderruimte kan voor zakelijke bijeenkomsten tot 300 personen huisvesten. Audiovisuele ondersteuning is naar wens in te richten. Direct gelegen aan de binnentuin de ideale plenaire ruimte met een grote ruimte voor break-out sessies en netwerkmomenten achter de deur.

m2 Afmeting Theater Blok U-Vorm Carré Cabaret Receptie
134 13,7 x 9,8 250   60 70 150 350

Vergaderruimte Bataafsezaal

De Bataafsezaal ligt direct aan de binnentuin en beschikt over eigen koffiefaciliteiten. Deze vergaderruimte heeft grote raampartijen met veel daglicht. De zaal is geschikt voor kleine tot middelgrote gezelschappen eventueel in combinatie met gebruik van (een deel van) de binnentuin.

m2 Afmetingen Theater Blok U-Vorm Carré Cabaret
65 7.5x9.0 50 24 22 24 25

Overige vergaderzalen

Op de 3e verdieping van de Noordvleugel bevinden zich 7 vergaderzalen waarvan vier kleinere vergaderzalen, geschikt voor brainstormsessies, kleine meetings of om buiten kantoor te werken. Deze zalen hebben zicht op het omliggende park en beschikken uiteraard over een whiteboard en beamer.

m2 Afmetingen Theater Blok U-Vorm Carré Cabaret
40 6.0x6.7 30 12 16 12 15

De ideale vergaderruimte in de regio Breda

De ideale vergaderzaal van 2 tot 80 personen in regio Breda en Roosendaal
Veel bedrijven gingen u voor met een vergadering, bedrijfstraining of managementsessie in een van de vergaderzalen van Bovendonk. Ze kozen voor deze locatie vanwege:

√ Een passende vergaderruimte in Noord-Brabant van 2 tot 80 personen
√ De inspiratie en creativiteit die de locatie opwekt
√ De filevrije bereikbaarheid vanuit Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Tilburg
√ Voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
√ De unieke en bijzondere locatie
√ Alle vergaderzalen standaard voorzien van audiovisuele ondersteuning
√ Culinaire verzorging afgestemd op uw wensen en behoeften
√ De centrale locatie tussen Breda en Roosendaal dichtbij uitvalswegen A16, A17 en A58.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven? Neem vrijblijvend contact op om de vergaderruimtes van Bovendonk te bezichtigen voor uw volgende vergadering in de regio Breda. Ontvangt u liever eerst een informatiepakket of offerte? Dat is uiteraard mogelijk. 

Contact Download de brochure

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen