1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bibliotheek theateropstelling
Bibliotheek theateropstelling
Congreszaal 300 personen Bovendonk
Congreszaal 300 personen Bovendonk
Bovendonkzaal U-vorm stoelen
Bovendonkzaal U-vorm stoelen

Bijzondere vergaderzalen

De 19 multifunctionele vergaderzalen van Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven, Noord-Brabant bieden plaats voor 2 tot 300 personen. De verschillende zalen, gelegen op de begane grond of 3e verdieping hebben hun eigen uitstraling en zijn geschikt voor tal van activiteiten: vergaderingen, bedrijfstrainingen, inspiratiesessies, kennissessies, cursussen. De bijzondere locatie, een kloosterpand, doet de rest. De rust in én rondom het pand zorgt dat de hectiek van alledag verdwijnt en dat de focus van uw zakelijke bijeenkomst niet verdwijnt.

Bijzondere vergaderzalen, van alle gemakken voorzien

Op Bovendonk zijn verschillende authentieke en originele zalen bewaard gebleven en voorzien van moderne audiovisuele middelen. In de Bibliotheek kunt u tot ruim 80 personen verwelkomen in een bijzondere ruimte, waar de boeken van de priesteropleiding opgeslagen zijn. In de Refterzaal en Kapel kunnen tot maximaal 300 personen plaatsnemen. Deze historische ruimten zorgen voor inspiratie en creativiteit tijdens uw vergadersessies, presentaties en bijeenkomsten. Naast deze bijzondere vergaderzalen zijn 16 andere zalen aanwezig. 

Alle vergaderzalen zijn voorzien van:

Beamer
Flipover
Daglicht
Whiteboard
Geluidsinstallatie

Tijdens een verblijf op Bovendonk zorgen we ook goed voor de innerlijke mens. De inspirerende locatie zorgt voor de creativiteit, de keuken zorgt voor smakelijk ontbijt, lunch, diner en versnaperingen. Als de innerlijke mens in balans is, zorgt dat voor de beste resultaten en prestaties. Het culinaire aanbod van de keukenbrigade maakt uw bijeenkomst compleet.

Vergaderen tot 300 personen

Van kleinschalige meeting tot meerdaags strategisch overleg met directie, bij Bovendonk bieden de verschillende vergaderzalen, variërend in capaciteit van 2-300 personen de mogelijkheid te vergaderen voor iedere organisatie. Hoofdzalen, subzalen en gezamelijke pauzeruimten, de mogelijkheden die Bovendonk biedt, zijn de oplossing voor iedere vergadering of meeting in Noord-Brabant. Lees de referenties van onze gasten en op Meetingreview.

Waarom Bovendonk?

Veel bedrijven gingen u voor met een vergadering, bedrijfstraining of managementsessie. Ze kozen voor Bovendonk vanwege:

√ De unieke locatie met zalen van 2 tot 80 personen
√ De inspiratie en creativiteit die de locatie opwekt
√ De filevrije bereikbaarheid
√ Voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
√ De unieke en bijzondere locatie
√ Alle zalen standaard voorzien van audiovisuele ondersteuning
√ Culinaire verzorging afgestemd op uw wensen en behoeften
√ De centrale locatie in Noord-Brabant dichtbij A16, A17 en A58.

Benieuwd naar alle mogelijkheden die deze bijzondere cursus- en trainingslocatie biedt voor uw team of organisatie? Neem vrijblijvend contact op met onze reserveringsafdeling.