1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Zalen

De 19 multifunctionele vergaderzalen van Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven, Noord-Brabant bieden plaats voor 2 tot 300 personen. De verschillende zalen, gelegen op de begane grond of 3e verdieping hebben hun eigen uitstraling en zijn geschikt voor tal van activiteiten: vergaderingen, bedrijfstrainingen, inspiratiesessies, kennissessies, cursussen. De locatie, een kloosterpand, doet de rest. De rust in én rondom het pand zorgt dat de hectiek van alledag verdwijnt en dat de focus van uw zakelijke bijeenkomst niet verdwijnt.

Bijzondere vergaderzalen

Op Bovendonk zijn verschillende authentieke en originele zalen bewaard gebleven en voorzien van moderne audiovisuele middelen. In de Bibliotheek kunt u tot ruim 80 personen verwelkomen in een bijzondere ruimte, waar de boeken van de priesteropleiding opgeslagen zijn. In de Refterzaal en Kapel kunnen tot maximaal 300 personen plaatsnemen. Deze historische ruimten zorgen voor inspiratie en creativiteit tijdens uw vergadersessies, presentaties en bijeenkomsten. Naast de bijzondere vergaderzalen zijn 16 andere zalen aanwezig. 

Alle vergaderzalen zijn voorzien van:

  • Beamer
  • Flipover
  • Daglicht
  • Whiteboard
  • Geluidsinstallatie


Van alle gemakken voorzien

Tijdens een verblijf op Bovendonk zorgen we goed voor de innerlijke mens. De inspirerende locatie zorgt voor de creativiteit, de keuken zorgt voor smakelijk ontbijt, lunch, diner en versnaperingen. Als de innerlijke mens in balans is, zorgt dat voor de beste resultaten en prestaties.

Vergaderen tot 300 personen

Van kleinschalige meeting tot meerdaags strategisch overleg met directie, bij Bovendonk bieden de verschillende vergaderzalen, variërend in capaciteit van 2-300 personen de mogelijkheid te vergaderen voor iedere organisatie. Hoofdzalen, subzalen en gezamelijke pauzeruimten, de mogelijkheden die Bovendonk biedt, zijn de oplossing voor iedere vergadering of meeting in Noord-Brabant. Lees de referenties van onze gasten op onze website en op Meetingreview.