FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Congreslocatie Noord-Brabant

Zoekt u een locatie voor uw congres in Noord-Brabant of Zuid-Nederland? Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven, tussen Roosendaal en Etten-Leur organiseert u uw volgende congres op een duurzame, centraal gelegen congreslocatie. Ook voor meerdaagse congressen bent u bij Bovendonk aan het juiste adres. Met 52 hotelkamers kan een deel van de gasten op locatie overnachten. Met één congreskapel tot 250 personen en verschillende zalen tot maximaal 120 personen is Bovendonk de perfecte locatie voor een congres in Noord-Brabant.

Historische congreslocatie in Zuid-Nederland

De Congreskapel en Uythofzaal van klooster Bovendonk is geschikt voor een breed scala aan evenementen, beursvloeren en congressen in Noord-Brabant. Met een uitgebreide audiovisuele ondersteuning in dit unieke inspirerende congrescentrum in het zuiden van Nederland organiseert u bij Bovendonk het perfecte zakelijke event van 60-250 personen. Laat u zich inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Bovendonk beschikt over een congresruimte tot 250 personen plenair en een binnentuin die als break-outruimte of centraal plein tijdens een congres kan dienen.

De Uythofzaal is voor kleinschalige congressen bij uitstek geschikt. De zaal, gelegen op de 3e etage van de congreslocatie biedt ruimte aan 120 personen. Met 6 naastgelegen subzalen en een ruime patio voor break-out sessies en pauzemomenten heeft de Uythofzaal, samen met de subzalen alles in huis voor een kleiner congres.

Ontvang meer informatie

 

Eindeloze mogelijkheden op een unieke congreslocatie

Met jarenlange ervaring in het organiseren van grootschalige congressen en andere full-service evenementen biedt Bovendonk u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. De plenaire zaal heeft een maximale zitcapaciteit van 250 personen met een ruim podium voor sprekers en acts. Haarscherpe presentaties met een uitstekende geluidskwaliteit en een goede akoestiek zorgen voor een presentatie die het publiek nog lang bijblijft. Neem voor een vrijblijvende informatie contact op met onze reserveringsafdeling

Aan Break-out mogelijkheden geen gebrek, de binnentuin is geschikt voor creatieve sessies, de Bibliotheek en Hofzaal voor nevenpresentaties tot 100 personen en de zalen op de 3e verdieping zijn geschikt voor kleinschalige brainstormsessies, tafelgesprekken en kringsessies.

Bekijk onze zalen      Bekijk onze referenties

Centraal gelegen congreslocatie

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt centraal in Nederland tussen de Randstad, Brainport Eindhoven en Antwerpen. Breda en Roosendaal liggen op 15 minuten, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Antwerpen liggen allen binnen een uur rijden van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Bovendonk is middels een bus-verbinding met de stations Etten-Leur en Oudenbosch verbonden met het landelijke OV-netwerk. De locatie is daarmee ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Inzetbaar als congresruimte, presentatiezaal of beursvloer

Evenementen

Een jubileum of bijzondere gelegenheid met uw bedrijf? De ruimtes in het congrescentrum kunnen op verschillende manieren ingezet worden als event venue. Van netwerkplein met 500 personen tot een bijzondere teambuilding, beursvloer of grand diner in de Refterzaal. Met maatwerk oplossingen voor uw gelegenheid verzorgen we een dag die niet snel vergeten wordt. Lees de referenties van andere organisaties

Meerdaagse congreslocatie

Voor meerdaagse congressen heeft Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ook hotelkamers beschikbaar. Alle kamers beschikken over High-Speed Wifi en een bureau. De kamers zijn met lift bereikbaar en zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het hotel. Er zijn meerdaagse vergader- en congresarrangementen beschikbaar.

Neem contact met ons op! We verzorgen graag uw congress op maat!

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
  4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.