FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Vergaderlocatie met overnachting

Of u nu met uw team enkele dagen wilt sparren en brainstormen of een meerdaagse cursus wilt organiseren, Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk biedt u die mogelijkheid. De combinatie van 11 vergaderzalen en 48 hotelkamers maken het mogelijk dat er tot 72 personen op de vergaderlocatie kunnen overnachten.

MEERDAAGSE VERGADERARRANGEMENTEN MET OVERNACHTING

De basis voor uw meerdaagse vergadering op een vergaderlocatie met overnachting is het voordelige vergaderarrangement. Dit vergaderarrangement is volledig op maat aan te passen zodat het past bij uw doelstellingen en wensen. Wilt u uw bijeenkomst verrijken met een teambuildingactiviteit? Een excursie naar Breda of Oudenbosch als uniek uitje? Wij denken graag met u mee.

Tijdens uw verblijf op de vergaderlocatie hoeft u niet alleen maar in de vergaderzaal te zitten. Drink een kop koffie tijdens een break in de binnentuin of wandel rond in het seminariebos dat de locatie omringt. Of het nu een tweedaagse bijeenkomst is of een week voor een training of cursus, alles is mogelijk.

MODERNE FACILITEITEN OP EEN HISTORISCHE LOCATIE MET OVERNACHTING

U verblijft op een historische locatie met een eeuwenlange geschiedenis. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van moderne audiovisuele ondersteuning bij presentaties, brainstormsessies en meetings. Zo combineert u de historische ambiance met de modernste technieken.

Overnachten in een éénpersoonskamer
Overnachten in een éénpersoonskamer
Van alle gemakken voorzien
Van alle gemakken voorzien

Waarom u kiest voor Bovendonk als vergaderlocatie met overnachting

Een verblijf op Bovendonk staat garant voor teruggaan naar de basis, het doel van uw bijeenkomst of vergadering. 10 redenen om te kiezen voor Bovendonk als vergaderlocatie met overnachting:

 

 • Bijzondere inspirerende vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheid
 • Filevrij bereikbaar vanuit Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen.
 • Authentieke vergaderzalen, voorzien van hedendaagse voorzieningen
 • Flexibele mogelijkheden voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en coachingsessies.
 • Voordelige vergaderarrangementen
 • Gratis parkeren en frequente OV-verbinding
 • Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
 • Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
 • Green Key Goud gecertificeerd voor een duurzame bedrijfsvoering
 • Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
 • Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze vergaderlocatie met overnachting in Noord-Brabant, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen. 

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
 4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.