OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Bibliotheek-7.jpg

Congreslocatie Noord-Brabant

Zoekt u een locatie voor uw congres in Noord-Brabant of Zuid-Nederland? Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven, tussen Roosendaal en Etten-Leur organiseert u uw volgende congres op een duurzame, centraal gelegen congreslocatie. Ook voor meerdaagse congressen bent u bij Bovendonk aan het juiste adres. Met 48 hotelkamers kan een deel van de gasten op locatie overnachten. Met één congreszaal tot 300 personen en verschillende zalen tot maximaal 120 personen is Bovendonk de perfecte locatie voor een congres in Noord-Brabant.

Historische congreslocatie in Zuid-Nederland

De Congreskapel en Uythofzaal van klooster Bovendonk is geschikt voor een breed scala aan evenementen, beursvloeren en congressen in Noord-Brabant. Met een uitgebreide audiovisuele ondersteuning in dit unieke inspirerende congrescentrum in het zuiden van Nederland organiseert u bij Bovendonk het perfecte zakelijke event van 60-300 personen. Laat u zich inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Bovendonk beschikt over een congresruimte tot 300 personen plenair en een binnentuin die als break-outruimte of centraal plein tijdens een congres kan dienen.

De Uythofzaal is voor kleinschalige congressen bij uitstek geschikt. De zaal, gelegen op de zolder van de congreslocatie biedt ruimte aan 120 personen. Met 6 naastgelegen subzalen en een ruime patio voor break-out sessies en pauzemomenten heeft de Uythofzaal, samen met de subzalen alles in huis voor een kleiner congres.

Download de brochure

 

Eindeloze mogelijkheden op een unieke congreslocatie

Met jarenlange ervaring in het organiseren van grootschalige congressen en andere full-service evenementen biedt Bovendonk u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. De plenaire zaal heeft een maximale zitcapaciteit van 300 personen met een ruim podium voor sprekers en acts. Haarscherpe presentaties met een uitstekende geluidskwaliteit en een goede akoestiek zorgen voor een presentatie die het publiek nog lang bijblijft. Neem voor een vrijblijvende afspraak en rondleiding contact op met onze reserveringsafdeling

Aan Break-out mogelijkheden geen gebrek, de binnentuin is geschikt voor creatieve sessies, de Bibliotheek en Hofzaal voor nevenpresentaties tot 100 personen en de zalen op de 3e verdieping zijn geschikt voor kleinschalige brainstormsessies, tafelgesprekken en kringsessies.

Kijk in onze zalen      Bekijk onze referenties

Duurzame congreslocatie

Organiseert u een congres bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk, dan doet u dat duurzaam. Bovendonk werkt waar mogelijk met lokale, duurzame leveranciers en biedt een werkplek aan mensen met een beperking. Met het gouden Green Key certificaat voldoet Bovendonk aan de strengste duurzaamheidseisen binnen de vergaderbranche en is daarmee een duurzame congreslocatie.

Centraal gelegen congreslocatie

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt centraal in Nederland tussen de Randstad, Brainport Eindhoven en Antwerpen. Breda en Roosendaal liggen op 15 minuten, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Antwerpen liggen allen binnen een uur rijden van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Bovendonk is middels een bus-verbinding met de stations Etten-Leur en Oudenbosch verbonden met het landelijke OV-netwerk. De locatie is daarmee ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Inzetbaar als congresruimte, presentatiezaal of beursvloer

Evenementen

Een jubileum of bijzondere gelegenheid met uw bedrijf? De ruimtes in het congrescentrum kunnen op verschillende manieren ingezet worden als event venue. Van netwerkplein met 500 personen tot een bijzondere teambuilding, beursvloer of grand diner in de refterzaal . Met maatwerk oplossingen voor uw gelegenheid verzorgen we een dag die niet snel vergeten wordt. Lees de referenties van andere organisaties

Meerdaagse congreslocatie

Voor meerdaagse congressen heeft Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ook hotelkamers beschikbaar. Alle kamers beschikken over High-Speed Wifi en een bureau. De kamers zijn met lift bereikbaar en zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het hotel. Er zijn meerdaagse vergader- en congresarrangementen beschikbaar.

Hotelfaciliteiten      Meerdaagse arrangementen

Plenaire zaal: De kapel

De kapel wordt regelmatig gebruikt als plenaire ruimte voor congressen en conferenties. Met een capaciteit tot 300 personen in theateropstelling is dit de ruimte voor plenaire presentaties en drukbezochte paralelsessies.

 

Afmetingen Theater U-Vorm Carré Cabaret Receptie
134 13,7 x 9,8 250 60 70 150 350

 
 

Uythofzaal als congresruimte

De recent gerenoveerde Uythofzaal bevindt zich op de 3e verdieping van congreslocatie Bovendonk. Met de historische dakspanten met nummering en houten nagels ademt de zaal een authentieke sfeer. De surround sound geluidsinstallatie zorgt voor kraakhelder geluid. Met 6 subzalen met een capaciteit tussen de 20 en 40 personen op dezelfde etage ideaal voor kleinere congressen met veel break-out mogelijkheden.

 

Afmetingen Theater Blok U-vorm Carré Cabaret
151 15.4 x 9.8 120 30 36 56 60

Congreslocatie subzalen

Naast de kapel en Uythofzaal beschikt Bovendonk over drie subzalen voor 60-, 80-, en 120 personen en zes subzalen tot maximaal 30 personen. De subzalen zijn op de begane grond en 3e verdieping van het pand gelegen en geschikt voor nevenpresentaties, netwerkmomenten en break-out sessies.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.