Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

BBQ'en en Borrelen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke of particuliere borrel of BBQ? Bij Bovendonk bent u aan het juiste adres voor uw volgende aangelegenheid. De historische locatie leent zich bij uitstek voor een borrel of BBQ binnen of buiten op een bijzondere locatie.

Of u nu in een select gezelschap met enkele vrienden wilt borrelen of een BBQ organiseert voor uw collega's, familie en vrienden er is een geschikte ruimte op Bovendonk voor uw aangelegenheid.

Neem direct contact op Download brochure

Borrelen

Waar u normaal wellicht uw verjaardag thuis viert kan dat met de 1,5 meter maatregelen niet altijd. Bovendonk biedt de ruimte voor een verjaardag, jubileum of andere feestreden, uiteraard met inachtneming van de 1,5-meter maatregelen.

Of u nu binnen of buiten wilt borrelen op locatie Bovendonk heeft u altijd een sfeervolle borrel.

BBQ'en

Malse bavette, smaakvol rundvlees, gegrillde groenten en pittige kip. De keukenbrigade van Bovendonk tovert de lekkerste gerechten - vlees, vis én vega- van de BBQ. Organiseert u een BBQ voor vrienden, familie of collega's? Dan is Bovendonk de perfecte locatie voor uw aangelegenheid in de regio Breda - Roosendaal.

 

Binnen óf buiten?

Bij Bovendonk is uw borrel of BBQ gegarandeerd een succes. De binnentuin is het hart van Bovendonk met ontelbare mogelijkheden om een gezellige sfeer neer te zetten. Ook in de winter en bij slechtere weersomstandigheden zijn er mogelijkheden voor een borrel buiten. De historische collonades of een tent zorgen dan voor de nodige beschutting.

Toch liever binnen? Dat kan ook! 

In het Grand Café, de Stafkamer, de Seminariezaal en de Refterzaal kunt u uitstekend feesten en vieren. 

Bekijk de ruimtes