FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

BBQ'en en Borrelen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke of particuliere borrel of BBQ? Bij Bovendonk bent u aan het juiste adres voor uw volgende aangelegenheid. De historische locatie leent zich bij uitstek voor een borrel of BBQ binnen of buiten op een bijzondere locatie.

Of u nu in een select gezelschap met enkele vrienden wilt borrelen of een BBQ organiseert voor uw collega's, familie en vrienden er is een geschikte ruimte op Bovendonk voor uw aangelegenheid.

Neem direct contact op Download brochure

Borrelen

Waar u normaal wellicht uw verjaardag thuis viert kan dat met de 1,5 meter maatregelen niet altijd. Bovendonk biedt de ruimte voor een verjaardag, jubileum of andere feestreden, uiteraard met inachtneming van de 1,5-meter maatregelen.

Of u nu binnen of buiten wilt borrelen op locatie Bovendonk heeft u altijd een sfeervolle borrel.

BBQ'en

Malse bavette, smaakvol rundvlees, gegrillde groenten en pittige kip. De keukenbrigade van Bovendonk tovert de lekkerste gerechten - vlees, vis én vega- van de BBQ. Organiseert u een BBQ voor vrienden, familie of collega's? Dan is Bovendonk de perfecte locatie voor uw aangelegenheid in de regio Breda - Roosendaal.

 

Binnen óf buiten?

Bij Bovendonk is uw borrel of BBQ gegarandeerd een succes. De binnentuin is het hart van Bovendonk met ontelbare mogelijkheden om een gezellige sfeer neer te zetten. Ook in de winter en bij slechtere weersomstandigheden zijn er mogelijkheden voor een borrel buiten. De historische collonades of een tent zorgen dan voor de nodige beschutting.

Toch liever binnen? Dat kan ook! 

In het Grand Café, de Stafkamer, de Seminariezaal en de Refterzaal kunt u uitstekend feesten en vieren. 

Bekijk de ruimtes

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw volgende borrel, BBQ of diner? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bellen Mailen 

8 redenen om uw volgende borrel of BBQ bij Bovendonk te organiseren:

  • Centraal gelegen BBQ- en Borrellocatie tussen Breda en Roosendaal
  • Volledige ontzorging op het gebied van catering
  • Sfeervolle locatie
  • Gratis parkeergelegenheid voor uw gasten
  • Mogelijkheid tot overnachten in één van de 48 hotelkamers
  • Één contactpersoon tijdens de voorbereidingen op uw borrel of BBQ
  • Jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften, congressen, borrels en BBQ's
  • Gasten beoordelen Bovendonk gemiddeld met een 9