FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Evenementenlocatie regio Breda

Evenementenlocatie Klooster Bovendonk ligt centraal in West-Brabant, tussen Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Het klooster is een ideale locatie voor uw evenement, vergadering, congres of bedrijfsfeest. De prachtige locatie van fameus architect Pierre Cuypers stamt uit 1907 en is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie, conferentiecentrum en hotel. Zoekt u voor uw evenement een locatie met een unieke sfeer en uitstraling?

Bekijk de zalen      meer informatie


Bovendonk biedt u de mogelijkheden voor een feest, evenement, meeting of congres tot ruim 300 personen. Ontvang uw gasten in de prachtige binnentuin of in de Refterzaal. Waar vroeger de priesters in opleiding hun maaltijden nuttigden, kunt u nu in een bijzondere omgeving bijzondere mijlpalen en gelegenheden vieren met collega's.

 

 Vraag vrijblijvend informatie aan

Van jubileumfeest tot productpresentatie

De historische locatie is uitermate geschikt voor zowel grote- als kleine evenementen. Verschillende presentatieruimten allen met een eigen stijl, restaurants en mogelijkheden zorgen dat ieder evenement aan het juiste adres is op Bovendonk. Zowel in klein gezelschap feestelijk dineren als groots uitpakken met een feest voor 300 personen met akoestische band en/of dj en alles daar tussenin is mogelijk op deze evenementenlocatie op steenworp afstand van Breda en Roosendaal.
Op evenementenlocatie Bovendonk zijn tal van evenementen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Jubileumfeest
 • Congrestival
 • Beursvloer
 • Productpresentatie
 • Incentives
 • Kick-off bijeenkomst
 • Netwerkevenement
 • Teambuilding
 • Workshops
 • KlantendagUnieke evenementenlocatie in de regio Breda

Evenementenlocatie Bovendonk is uniek in de regio Breda. Een all-in locatie met mogelijkheden voor receptie, diner, feest én overnachting. De bijzondere entourage van het pand, een authentiek kloosterpand uit 1907 in combinatie met de mogelijkheden en perfecte bereikbaarheid vanuit de Randstad, Antwerpen en de Brabantse steden Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, maken Bovendonk de perfecte evenementenlocatie voor uw evenement.

Centraal gelegen evenementenlocatie


De centrale ligging van Bovendonk maakt het een ideale locatie voor uw volgende evenement. Met snelwegen A17 en A58 om de hoek, 185 eigen parkeerplaatsen en een frequente OV-verbinding met de stations Oudenbosch en Etten-Leur is de evenementenlocatie uitstekend te bereiken . 

Binnentuin

Waarom uw evenement binnen organiseren als het ook buiten kan? De binnentuin van evenementenlocatie Bovendonk biedt tal van oplossingen voor uw evenement. Combineer de binnentuin met de Refter/Seminariezaal voor een mooie combinatie tussen een binnen- en buitenevenement. De binnentuin is geschikt voor allerlei activiteiten, van een receptie of teambuilding tot barbeque of productpresentatie. Plaats een tent om ook bij mindere weersomstandigheden toch een bijzonder evenement in een historische setting te creëren. 

 

Kapel

De kapel is voor lezingen, presentaties en als beursvloer uiterst geschikt. De kapel kan volledig naar wens worden ingericht met audiovisuele middelen en stands. De bijzondere sfeer van deze ruimte zorgt voor een evenement dat uw gasten nog lang bij blijft.

REFTER/SEMINARIE

De Refterzaal en Seminariezaal zijn de prachtig bewaarde eetzalen van Bovendonk. Door beide zalen te koppelen ontstaat een evenementenzaal voor maximaal 300 personen in receptieopstelling. Uiteraard behoren dineren en feesten ook tot de mogelijkheden.

 

Waarom Bovendonk als uw evenementenlocatie?

De bijzondere evenementenlocatie gecombineerd met een jarenlange ervaring in het organiseren van bijzondere evenementen voor onze gasten maakt Bovendonk de ideale evenementenlocatie in de regio Breda. 10 redenen waarom velen u voor gingen:

 • Authentieke evenementenlocatie in de regio Breda en Roosendaal,
 • Voorzien van hedendaagse voorzieningen
 • Maatwerk oplossingen voor ieder evenement
 • Verschillende zalen tot 300 personen
 • Grote evenemententuin tot 1200 personen
 • Bijzondere locatie met vele mogelijkheden
 • Filevrij bereikbaar vanuit Breda, Roosendaal, Tilburg, Bergen op Zoom en Rotterdam
 • Maatwerk oplossingen voor evenementen, symposia, bedrijfspresentaties en vergaderingen.
 • Green Key Goud gecertificeerd voor een duurzame bedrijfsvoering
 • Gratis parkeergelegenheid, bereikbaar met OV.
 • Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
 • Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen

Neem contact met ons op

De mogelijkheden op Bovendonk bespreken we graag met u. Maak vrijblijvend een afspraak en neem nu al een virtueel kijkje op de unieke evenementenlocatie Bovendonk, vlak bij Breda.

Bellen       Mailen