FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Vergaderlocatie bij Breda

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in de regio Breda en Roosendaal? Op slechts 15 minuten van Breda ligt Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Het klooster leent zich uitstekend om te vergaderen maar ook om congressen en seminars te organiseren in de regio Breda. Onze 11 multifunctionele vergaderruimtes, variërend in grootte van 2 tot 300 personen zijn geschikt voor diverse doeleinden zoals:

 • Vergaderingen
 • Trainingen en teambuilding
 • Conferenties
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Presentaties
 • Beurzen
 • Congressen
 • Inspiratiesessies
 • Bedrijfsfeesten
 • Coaching

 

Neem contact op Download de brochure

Bijzondere vergaderlocatie tussen Breda en Roosendaal

De historie van het gebouw geeft een bijzondere ambiance aan uw bijeenkomst. Zo vergadert u in een historische locatie op steenworp afstand van Breda. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken. Het pand van rijksarchitect Pierre Cuypers heeft een bijzonder rijke historie, wat er voor zorgt dat uw vergadering of bijeenkomst nét dat beetje extra heeft. De bijzondere vergaderzalen van Bovendonk zorgen voor een creatieve en inspirerende omgeving voor uw vergadering in de regio Breda.

 

Zeer goed voorbereid en goed verzorgd. De locatie ademt sfeer. Wij zouden hier zeker willen terugkomen. - review op Meetingreview

Voordelige vergaderarrangementen bij een vergaderlocatie nabij Breda

Onze samengestelde vergaderarrangementen zijn een voordelige basis als u vergadert in de regio Breda. De vergaderarrangementen zijn uiteraard naar wens uit te breiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Denk aan een bootcamp, skydiven, skiën of een excursie naar Breda of Oudenbosch. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Door de mogelijkheden van de vergaderlocatie te combineren met een teambuilding creëert u een efficiënte meeting of vergadering mét activiteit. Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Vergaderlocatie nabij Breda voor grote of kleine bijeenkomsten

Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen. Er is een vergaderruimte voor iedere gelegenheid. Een coachsessie met twee personen? Of een meetingroom voor de directie met grandeur? Van 2-300 personen zijn de mogelijkheden eindeloos op Bovendonk. Vergaderen in historisch erfgoed in de regio Breda en Roosendaal, een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie met vergaderruimten die uw meeting of bijeenkomst naar een hoger niveau brengen.

 

Bekijk de vergaderzalen

Bovendonk als uw vergaderlocatie in de regio Breda

 

Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor met een meeting, vergadering, bedrijfstraining of bijeenkomst op deze bijzondere vergaderlocatie nabij Breda. Lees de referenties over Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Gasten kozen voor vergaderlocatie Bovendonk vanwege:

 • Authentieke vergaderruimtes, voorzien van hedendaagse voorzieningen
 • Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
 • Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
 • Bijzondere inspirerende vergaderlocatie
 • Filevrij bereikbare vergaderlocatie vanuit Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Rotterdam.
 • Nabij industrieterreinen Vosdonk, Borchwerf, Moerdijk en Hazeldonk
 • Maatwerk oplossingen voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en trainingen.
 • Green Key Goud gecertificeerd voor een duurzame bedrijfsvoering
 • Gratis parkeren, bereikbaar met OV
 • Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
 • Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die deze bijzondere vergaderlocatie in de regio Breda biedt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen voor een kennismaking en rondleiding door het pand en langs de vergaderruimten. 

Bellen      Mailen      Meer informatie

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
 4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.