OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Bibliotheek-7.jpg

Bijzondere vergaderlocatie in Noord-Brabant tussen Breda en Roosendaal

Tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal ligt een bijzondere vergaderlocatie, Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Met 14 vergaderzalen, waaronder een congreskapel en verschillende horecaruimtes zijn er veel verschillende mogelijkheden voor uw bijeenkomst, bedrijfsevenement of vergadering in Noord-Brabant, groot of klein. Ontdek de mogelijkheden voor uw zakelijke evenement bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk.

Bekijk de zalen       Brochure ontvangen?

 

Van kleinschalige vergadering, tot groots congres.

Iedere zakelijke bijeenkomst is anders. Of u nu een meerdaags congres organiseert, een bedrijfstraining, vergadering of productpresentatie, de locatiekeuze is mede bepalend voor de sfeer, impact en vorm van uw bedrijfsevenement.

"Bovendonk is een fantastische locatie met zeer gemotiveerd personeel. Deelnemers zijn er echt even helemaal uit in deze historische omgeving en alles rondom is tot in de puntjes verzorgd."
Marcel van Wiggen, PER4MANCE via Meetingreview

Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk kunt u terecht voor een breed scala aan evenementen. Met 14 vergaderzalen van 2-150 personen, waaronder een multifunctionele kapel tot 500 personen en verschillende horeca ruimtes, zijn de mogelijkheden bij Bovendonk eindeloos, denk bijvoorbeeld aan:

  • Nieuwjaarsborrels
  • Productpresentaties
  • Afscheidsfeesten
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Afscheidsborrels
Historische vergaderlocatie
Historische vergaderlocatie
Vergaderlocatie
Vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocatie in het hart van Brabant, tussen Breda en Roosendaal.

De centrale ligging in West-Brabant tussen Etten-Leur, Roosendaal en Breda, maar ook tussen Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen maken samen met de ruime parkeervoorzieningen en goede filevrije bereikbaarheid, dat Conferentiecentrum Bovendonk de ideale locatie voor uw evenement is.

Onze samengestelde vergaderarrangementen bieden u een voordelige basis voor uw bijeenkomst, uiteraard kunt u deze naar wens uitbreiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Vergaderarrangementen     Activiteiten

Vergaderen op een unieke inspirerende locatie

Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Conferentiecentrum Bovendonk u een perfecte vergaderlocatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen in het hart van Noord-Brabant.

De inspiratie van het gebouw geeft een perfecte start voor uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm en rust die het pand uitstraalt zorgen voor een bijzondere creativiteit en energie. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.