Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur

Kom langs en laat je inspireren!

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Bibliotheek-7.jpg

Bijzondere vergaderlocatie in Noord-Brabant tussen Breda en Roosendaal

Tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal ligt een bijzondere vergaderlocatie, Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Met 14 vergaderzalen, waaronder een congreskapel en verschillende horecaruimtes zijn er veel verschillende mogelijkheden voor uw bijeenkomst, bedrijfsevenement of vergadering in Noord-Brabant, groot of klein. Ontdek de mogelijkheden voor uw zakelijke evenement bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk.

Bekijk de zalen       Download de brochure

 

Van kleinschalige vergadering, tot groots congres.

Iedere zakelijke bijeenkomst is anders. Of u nu een meerdaags congres organiseert, een bedrijfstraining, vergadering of productpresentatie, de locatiekeuze is mede bepalend voor de sfeer, impact en vorm van uw bedrijfsevenement.

"Bovendonk is een fantastische locatie met zeer gemotiveerd personeel. Deelnemers zijn er echt even helemaal uit in deze historische omgeving en alles rondom is tot in de puntjes verzorgd."
Marcel van Wiggen, PER4MANCE via Meetingreview

Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk kunt u terecht voor een breed scala aan evenementen. Met 14 vergaderzalen van 2-150 personen, waaronder een multifunctionele kapel tot 500 personen en verschillende horeca ruimtes, zijn de mogelijkheden bij Bovendonk eindeloos, denk bijvoorbeeld aan:

  • Nieuwjaarsborrels
  • Productpresentaties
  • Afscheidsfeesten
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Afscheidsborrels
Historische vergaderlocatie
Historische vergaderlocatie
Vergaderlocatie
Vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocatie in het hart van Brabant, tussen Breda en Roosendaal.

De centrale ligging in West-Brabant tussen Etten-Leur, Roosendaal en Breda, maar ook tussen Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen maken samen met de ruime parkeervoorzieningen en goede filevrije bereikbaarheid, dat Conferentiecentrum Bovendonk de ideale locatie voor uw evenement is.

Onze samengestelde vergaderarrangementen bieden u een voordelige basis voor uw bijeenkomst, uiteraard kunt u deze naar wens uitbreiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Vergaderarrangementen     Activiteiten

Vergaderen op een unieke inspirerende locatie

Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Conferentiecentrum Bovendonk u een perfecte vergaderlocatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen in het hart van Noord-Brabant.

De inspiratie van het gebouw geeft een perfecte start voor uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm en rust die het pand uitstraalt zorgen voor een bijzondere creativiteit en energie. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.