OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

20230406_095938.jpg

CURSUS- EN TRAININGSLOCATIE BOVENDONK REGIO BREDA

De bijzondere trainingslocatie klooster Bovendonk ligt in Noord-Brabant tussen Breda en Roosendaal,  in een rustige en inspirerende omgeving. Een succesvolle bedrijfstraining is van vele factoren afhankelijk: Trainingsbureau, motivatie, groepsgrootte, maar bovenal, de trainingslocatie. Deze locatie vindt u bij Bovendonk. Het bijzondere pand zorgt dat het doel van de training of cursus altijd duidelijk voor ogen blijft. Er is geen afleiding van buitenaf. Voor ieder budget, voor iedere doelstelling is de juiste trainingsruimte en passende verzorging te realiseren bij Bovendonk in Noord-Brabant.

Bekijk de trainingsruimtes     Download de brochure

Ruimte voor training in Noord-Brabant

Voor een dagtraining of cursusdag heeft Bovendonk verschillende zalen beschikbaar. Voor break-out sessies, brainstorms of coachgesprekken zijn op de trainingslocatie verschillende subzalen beschikbaar. Met een binnentuin en het omliggend bos, zijn er voldoende mogelijkheden om stoom af te blazen. De culinaire mogelijkheden die Bovendonk biedt sluiten aan bij uw training of cursus, een snelle broodjeslunch of juist een uitgebreid buffet. We denken graag met u mee.


Meerdaagse training op locatie

Het voordeel van een meerdaagse training met overnachting of cursus is de volledige onderdompeling in een nieuwe denkwijze, werkwijze of strategie. Hierdoor blijft de opgedane kennis beter "top-of-mind" zonder in oude patronen te vervallen. Bovendonk biedt de mogelijkheid om een meerdaagse training inclusief overnachting te organiseren op een all-in trainingslocatie in het hart van Noord-Brabant, vlakbij Breda. Met 52 hotelkamers voorzien van de nodige comfort kunnen tot 80 personen een meerdaagse cursus volgen. 

 

Bijzondere trainingsruimtes

Een originele bibliotheek of een kapel, toch iets meer ruimte nodig? De trainingsruimtes en trainingszalen op Bovendonk zijn van alle gemakken voorzien van klein en knus tot groots en ruimtelijk. Sparren met een kop koffie in de binnentuin of op de patio en genieten van een lunch in de voormalige refters. Een verblijf op Bovendonk is een ervaring op zich en helpt u uw doelen bereiken.

Referenties

Verschillende trainingsbureau's maken al gebruik van Bovendonk als trainingslocatie voor een meerdaagse training of cursus. Over de locatie zeggen ze het volgende:

"Als trainings- en adviesbureau maken wij vaak gebruik van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Elke keer voelt het weer als thuiskomen. De zalen worden naar wens klaargezet, de maaltijden zijn van een hoog niveau en de hotelkamers zijn naar wens. Maar nog belangrijker: onze deelnemers geven de locatie gemiddeld een 9-. Echt een pracht locatie die inspirerend werkt!"

Marcel van Wiggen - Per4mance

"Bovendonk biedt kwaliteit, hoge klant- en servicegerichtheid en heeft medewerkers die met hart en ziel al 10 jaar lang Corinor medewerkers en haar honderden cursisten blij maakt. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en het prettige rustgevende verblijf met lekker eten in een inspirerende omgeving."

- Corine Renne, Corinor

 Lees meer referenties

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.