FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

CURSUS- EN TRAININGSLOCATIE BOVENDONK REGIO BREDA

De bijzondere trainingslocatie klooster Bovendonk ligt in Noord-Brabant tussen Breda en Roosendaal,  in een rustige en inspirerende omgeving. Een succesvolle bedrijfstraining is van vele factoren afhankelijk: Trainingsbureau, motivatie, groepsgrootte, maar bovenal, de trainingslocatie. Deze locatie vindt u bij Bovendonk. Het bijzondere pand zorgt dat het doel van de training of cursus altijd duidelijk voor ogen blijft. Er is geen afleiding van buitenaf. Voor ieder budget, voor iedere doelstelling is de juiste trainingsruimte en passende verzorging te realiseren bij Bovendonk in Noord-Brabant.

Bekijk de trainingsruimtes     

Ruimte voor training in Noord-Brabant

Voor een dagtraining of cursusdag heeft Bovendonk verschillende zalen beschikbaar. Voor break-out sessies, brainstorms of coachgesprekken zijn op de trainingslocatie verschillende subzalen beschikbaar. Met een binnentuin en het omliggend bos, zijn er voldoende mogelijkheden om stoom af te blazen. De culinaire mogelijkheden die Bovendonk biedt sluiten aan bij uw training of cursus, een snelle broodjeslunch of juist een uitgebreid buffet. We denken graag met u mee.


Meerdaagse training op locatie

Het voordeel van een meerdaagse training met overnachting of cursus is de volledige onderdompeling in een nieuwe denkwijze, werkwijze of strategie. Hierdoor blijft de opgedane kennis beter "top-of-mind" zonder in oude patronen te vervallen. Bovendonk biedt de mogelijkheid om een meerdaagse training inclusief overnachting te organiseren op een all-in trainingslocatie in het hart van Noord-Brabant, vlakbij Breda. Met 52 hotelkamers voorzien van de nodige comfort kunnen tot 80 personen een meerdaagse cursus volgen. 

 

BijzondereĀ trainingsruimtes

Een originele bibliotheek of een kapel, toch iets meer ruimte nodig? De trainingsruimtes en trainingszalen op Bovendonk zijn van alle gemakken voorzien van klein en knus tot groots en ruimtelijk. Sparren met een kop koffie in de binnentuin of op de patio en genieten van een lunch in de voormalige refters. Een verblijf op Bovendonk is een ervaring op zich en helpt u uw doelen bereiken.

Referenties

Verschillende trainingsbureau's maken al gebruik van Bovendonk als trainingslocatie voor een meerdaagse training of cursus. Over de locatie zeggen ze het volgende:

"Als trainings- en adviesbureau maken wij vaak gebruik van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Elke keer voelt het weer als thuiskomen. De zalen worden naar wens klaargezet, de maaltijden zijn van een hoog niveau en de hotelkamers zijn naar wens. Maar nog belangrijker: onze deelnemers geven de locatie gemiddeld een 9-. Echt een pracht locatie die inspirerend werkt!"

Marcel van Wiggen - Per4mance

"Bovendonk biedt kwaliteit, hoge klant- en servicegerichtheid en heeft medewerkers die met hart en ziel al 10 jaar lang Corinor medewerkers en haar honderden cursisten blij maakt. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en het prettige rustgevende verblijf met lekker eten in een inspirerende omgeving."

- Corine Renne, Corinor

 Lees meer referenties

Waarom Bovendonk als trainingslocatie boeken?

Veel bedrijven gingen u voor en kozen deze trainingslocatie voor een bedrijfstraining, coachsessie of cursus in Noord-Brabant. De voordelen van Bovendonk op een rijtje:

  • Verschillende trainingsruimtes van 2-80 personen in de regio Breda
  • Locatie zorgt voor inspiratie en creativiteit
  • Filevrij bereikbaar
  • Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Uniek, bijzonder pand op een rustige locatie dichtbij Breda
  • Alle zalen standaard voorzien van audiovisuele ondersteuning
  • Culinaire verzorging afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Een trainingslocatie centraal in Noord-Brabant dichtbij A16, A17 en A58.

Benieuwd naar alle mogelijkheden die deze bijzondere cursus- en trainingslocatie biedt voor uw team of organisatie? Neem vrijblijvend contact op met onze reserveringsafdeling.

Bellen    Mailen