Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023

 25 maart 2023 is het weer zover! Een nieuwe editie van het Brabants Barrel Aged Bierfestival! 

Tickets voor het festival kan je bestellen https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival#!/Ticket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-25-maart-2023/p/493851597/category=139356259 

 

Wilt je lekker blijven slapen? Dat is mogelijk! Je kunt alleen direct een boeking maken via de mail; info@bovendonk.nl of bel naar 0165 - 507550

Wij hebben er zin in! Jullie ook? 

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg

Vergaderarrangement Breda

U wilt vergaderen op een bijzondere locatie in Noord-Brabant en zoekt een voordelig vergaderarrangement? Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven biedt voordelige 4-, 8-, 12-, 24-, en 32-uurs vergaderarrangementen aan op een unieke locatie: een voormalige priesteropleiding in een historische locatie. Gelegen tussen Breda, Roosendaal en Rotterdam is het de ideale locatie om te vergaderen in Noord-Brabant. U kiest uit 14 vergaderzalen van 2-300 personen. De zaalhuur is bij de vergaderarrangementen altijd inclusief. Zo weet u altijd waar u aan toe bent als u een vergaderarrangement boekt, wel zo prettig.

Download de brochure     Neem vrijblijvend contact op

 

"Uitstekend overleg voorafgaand aan de bijeenkomst, goed meedenken en ontzettend prettige benadering. Tijdens de dag zelf meer dan uitstekende begeleiding door de medewerkers, fantastische timing en ook op de dag zelf weer zeer goed meedenken over de wensen!"

review via Meetingreview

1 Daagse Vergaderarrangementen

8-uurs vergaderarrangement
8-uurarrangement inclusief lunchbuffet
8-uurarrangement inclusief 3-gangen diner

 

 
€62,50 p.p.
€78,00 p.p.

 

12-uurs vergaderarrangement
12-uurarrangement, lunchbuffet + 3-gangen diner

€102,50 p.p.

 Prijzen zijn incl. 9% Btw en gelden voor 2022 & 2023

Meerdaagse Vergaderarrangementen

 

24-uurs vergaderarrangement

24-uurarrangement o.b.v. 1-p standaardkamer€ 207,50 p.p.

32-uurs vergaderarrangement

32-uurarrangement o.b.v. 1-p standaardkamer€ 265,00 p.p.

Prijzen zijn incl. 9% Btw en gelden voor 2022 & 2023

Uiteraard is het ook mogelijk langer dan 32 uur te verblijven op Bovendonk voor bijvoorbeeld een training of vergadering. Neem contact op voor een offerte op maat.

Transparant vergaderarrangement

Bij Bovendonk staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Zo is het mogelijk om een van de standaard vergaderarrangementen te boeken, maar denken we ook graag met u mee om het arrangement aan te passen op uw wensen. Boekt u een vergaderarrangement, dan weet u vooraf wat de kosten zijn. Zaalhuur en eventueel lunch of diner zijn inbegrepen.

Onze samengestelde vergaderarrangementen bieden u een voordelige basis voor uw vergadering in Noord-Brabant. Uiteraard zijn deze naar wens uitbreiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Maak een afspraak met onze reserveringsafdeling om alle mogelijkheden te bespreken. Alle vergaderarrangementen zijn inclusief:

  • Zaalhuur plenaire vergaderzaal
  • Gebruik van één flipover
  • Beamer met scherm plenaire ruimte
  • Onbeperkt koffie, thee, ijswater en mintjes
  • Een versnapering tijdens uw verblijf
  • Blocnotes en pennen

 

Audiovisuele ondersteuning

Naast de standaard audiovisuele ondersteuning met beamer en geluid kunt u uw boodschap extra kracht bijzetten met diverse extra audiovisuele mogelijkheden. Denk hierbij aan het uitlichten van de zaal, surround sound installaties, spanschermen voor grotere presentaties in o.a. kapel en bibliotheek of een micbox om publiek actief bij het congres of de presentatie te betrekken. Voor congressen en seminars is het ook mogelijk een geluidstechnicus en/of beeldtechnicus in te schakelen. Deze service bieden we in-house aan.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.