Feestzaal regio Breda

Bent u op zoek naar een bijzondere feestzaal voor een jubileum, verjaardag of ander feest? Bij Bovendonk in Hoeven, op 15 minuten van Roosendaal en Breda vindt u een sfeervolle feestzaal voor iedere feestelijke gelegenheid. Of u nu iets te vieren heeft met 10, 50 of 300 personen op Bovendonk vindt u de geschikte feestruimte.

Feestarrangement op maat

We denken graag mee om van uw feest een onvergetelijke dag of avond te maken. De historische locatie met de verschillende zalen is geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot 350 personen. De samengestelde feestarrangementen zijn een fijne en heldere basis voor uw feest op Bovendonk. Uiteraard zijn deze arrangementen naar wens aan te passen en aan te vullen. Vraag vrijblijvend een offerte of brochure aan om de mogelijkheden te bekijken van uw feest op Bovendonk.

Bekijk de feestzalen van Bovendonk

Om een goede indruk te geven van de diverse feest en dinerzalen op Bovendonk kunt u de verschillende zalen hier bekijken. We nodigen u daarnaast uit voor een vrijblijvende afspraak op locatie voor meer informatie en een rondleiding.

Neem vrijblijvend contact op Download de brochure

Feestzaal tot 300 personen

De Refterzaal en Seminariezaal zijn twee te koppelen feestzalen die samen tot 300 personen kunnen huizen voor een feestavond met DJ of akoestische band. Ook kan hier een buffet of diner worden geserveerd tot 120 personen in verschillende opstellingen. Met een directe toegang tot de binnentuin kan ook een combinatie gemaakt worden met een diner of BBQ buiten en een feest binnen tijdens de zomermaanden.

Gezellig borrelen of dineren

Het Grand Café van Bovendonk is de sfeervolle plek voor een gezellige borrel of een diner. De zaal bevindt zich aan de voorzijde van het pand en heeft een historische sfeer, veel daglicht en een ruime bar.

 

Bijzondere lunch- en dinerruimte

De stafkamer is een van de voormalige verblijfsruimten van de staf van Bovendonk. Een dinerruimte met hoge plafonds, oude open haard en grote hoge ramen. In de Stafkamer kan uitgebreid gedineerd worden, uitgeserveerd of in buffetvorm, tot 40 personen eventueel met een borrel.