Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023

 25 maart 2023 is het weer zover! Een nieuwe editie van het Brabants Barrel Aged Bierfestival! 

Tickets voor het festival kan je bestellen https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival#!/Ticket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-25-maart-2023/p/493851597/category=139356259 

 

Wilt je lekker blijven slapen? Dat is mogelijk! Je kunt alleen direct een boeking maken via de mail; info@bovendonk.nl of bel naar 0165 - 507550

Wij hebben er zin in! Jullie ook? 

feestlocatie-bruiloft.jpg

Feestlocatie voor uw gelegenheid

Zoekt u een bijzondere feestlocatie in de omgeving van Breda voor uw feest of jubileum? Een unieke plek voor een onvergetelijk feest of een sfeervolle locatie om afscheid te nemen van een dierbare? Dan bent u bij feestlocatie Bovendonk in Hoeven, tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal aan het juiste adres.

Download de brochure

Een feestlocatie voor iedere gelegenheid

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere feestlocatie. Bovendonk is zo’n bijzondere locatie in de regio Breda. Een historische plek met een intieme en ongedwongen sfeer. De historische entourage van het pand en de omgeving creëren een bijzonder decor voor uw persoonlijke bijeenkomst. Hoe leuk, mooi of verdrietig ook. Wij maken van uw bijeenkomst een onvergetelijk moment. U kunt bij Bovendonk terecht voor bijvoorbeeld:

 • Doopfeest
 • Borrel
 • Huwelijksjubileum
 • Afscheidsfeest
 • Private dining
 • Familiediner
 • Vriendendag
 • Reünie

Het is ook mogelijk om een condoleance te houden bij Bovendonk in de sfeervolle Refter- en/of Seminariezaal.

Bijzondere feestlocatie Breda

Wat u ook te vieren heeft, bij Bovendonk doen we er alles aan om uw gelegenheid onvergetelijk te maken. We denken graag met u mee en zoeken de beste mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst. Of u nu met het gezin iets te vieren heeft, of met familie, vrienden en kennissen bij elkaar komt, Bovendonk heeft de juiste feestzaal voor iedere gelegenheid, van 2 - 150 personen. Feestlocatie Bovendonk is centraal gelegen tussen Breda en Roosendaal en biedt de mogelijkheid tot overnachten in één van de 52 hotelkamers. Gasten die van verder weg komen hoeven dus niet op zoek naar een hotel.

Bekijk de feestzalen

Culinaire verzorging

Tijdens uw verblijf op Bovendonk wordt ook de innerlijke mens in de watten gelegd. Onze veelzijdige keuken zorgt voor smaakvolle hapjes en gerechten. Van een lekkere bitterbal tot culinaire tapas of frisse zomerse cocktail. De mogelijkheden zijn oneindig en passen we graag aan op uw wensen.

Bekijk de mogelijkheden


Tot in de puntjes verzorgd

Bovendonk leent zich uitstekend voor bijzondere feestelijke en persoonlijke gelegenheden die vragen om speciale aandacht. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Tijdens de aanloop naar uw bijeenkomst zorgen wij voor één vast contactpersoon. Tijdens uw bijeenkomst nemen wij u alles uit handen, zodat u en uw gasten volop genieten van de mooie momenten met elkaar.

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.