Feestlocatie voor uw gelegenheid

Zoekt u een bijzondere feestlocatie in de omgeving van Breda voor uw feest of jubileum? Een unieke plek voor een onvergetelijk feest of een sfeervolle locatie om afscheid te nemen van een dierbare? Dan bent u bij feestlocatie Bovendonk in Hoeven, tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal aan het juiste adres.

Download de brochure

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere locatie. Bovendonk is zo’n bijzondere locatie. Een klooster met een intieme en ongedwongen sfeer. De historische entourage van het klooster en de omgeving creëren een bijzonder decor voor uw persoonlijke bijeenkomst. Hoe leuk, mooi of verdrietig ook. Wij maken van uw bijeenkomst een onvergetelijk moment. U kunt bij Bovendonk terecht voor bijvoorbeeld:

  • Huwelijksjubileum
  • Afscheidsfeest
  • Condoleance
  • Private dining
  • Familiediner
  • Familiedag
  • Vriendendag
  • Reünie

Bijzondere feestlocatie Breda

Wat u ook te vieren heeft, bij Bovendonk doen we er alles aan om uw gelegenheid onvergetelijk te maken. We denken graag met u mee en zoeken de beste mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst.
Of u nu met het gezin iets te vieren heeft, of met familie, vrienden en kennissen bij elkaar komt, Bovendonk heeft de juiste feestzaal voor iedere gelegenheid, van 2 - 300 personen. Feestlocatie Bovendonk is centraal gelegen tussen Breda en Roosendaal en biedt de mogelijkheid tot overnachten in één van de 52 hotelkamers. Gasten die van verder weg komen hoeven dus niet op zoek naar een hotel.

Bekijk de feestzalen

Culinaire verzorging

Tijdens uw verblijf op Bovendonk wordt ook de innerlijke mens in de watten gelegd. Onze veelzijdige keuken zorgt voor smaakvolle hapjes en gerechten. Van een lekkere Van Dobben Bitterbal tot culinaire tapas of frisse zomerse cocktail. De mogelijkheden zijn oneindig en passen we graag aan op uw wensen.

Tot in de puntjes verzorgd

Bovendonk leent zich uitstekend voor bijzondere feestelijke en persoonlijke gelegenheden die vragen om speciale aandacht. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Tijdens de aanloop naar uw bijeenkomst zorgen wij voor één vast contactpersoon. Tijdens uw bijeenkomst nemen wij u alles uit handen, zodat u en uw gasten volop genieten van de mooie momenten met elkaar.

Waarom kiezen voor feestlocatie Bovendonk?

Jaarlijks kiezen veel mensen voor Bovendonk als feestlocatie, voor een bruiloft, een bijzonder jubileum of gewoon, voor een borrel met vrienden en familie. Een bijzondere feestlocatie voor uw bijzondere moment. Gasten die u voor gingen kozen voor Bovendonk vanwege:

√ Bijzondere historische feestlocatie
√ Snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit Breda en Roosendaal
√ Kleine én grote feestzalen geschikt voor borrel, diner of feest.
√ Voordelige feestarrangementen
√ Gratis parkeren op eigen terrein
√ Overnachting op de feestlocatie mogelijk
√ Duurzaamheid staat bij Bovendonk hoog in het vaandel
√ Maatwerk oplossingen voor ieder feest
√ Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren feesten, bruiloften en evenementen

Geïnteresseerd in een feest of partij op feestlocatie Bovendonk? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Neem contact op

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen