Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur

Kom langs en laat je inspireren!

feestlocatie-bruiloft

FEESTLOCATIE REGIO BREDA

Iedereen heeft wel eens iets te vieren. Een speciale gebeurtenis zoals een jubileum, verjaardag, geboorte of familiereünie vraagt om een bijzondere dag op een bijzondere feestlocatie. Bovendonk in Hoeven, Noord-Brabant is een klooster met verschillende ruimtes voor uw feest of bijeenkomst. Wat u ook te vieren heeft, u bent van harte welkom bij Bovendonk.

 


Feestlocatie voor iedere gelegenheid

Bovendonk is een prachtige locatie om van iedere gebeurtenis een onvergetelijk moment te maken. Binnen Bovendonk vindt u sfeervolle zalen en verschillende horeca-ruimten voor al uw culinaire wensen en feestelijkheden. Van borrel tot diner, van babyshower tot bruiloftsfeest, wij hebben altijd wel een passend concept om uw feest tot iets speciaals te maken. We informeren u graag over de vele mogelijkheden van 10 tot 150 personen! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verjaardag
  • Huwelijksjubileum
  • Diner
  • Babyshower
  • Doopfeest
  • Afscheidsfeest

Bijzonder vieren

Bovendonk beschikt over verschillende ruimtes variërend van klein en knus tot groots en indrukwekkend. In de Stafkamer kunt u lunchen of dineren in een van de voornaamste verblijven van Bovendonk. Voor de grotere gezelschappen is de Refterzaal geschikt waar tot 150 personen terecht kunnen. Kortom, een feestlocatie met een geschikte ruimte voor ieder gezelschap.


Binnen of buiten?

In de Refterzaal kunt u een fantastische feestavond beleven. De indrukwekkende ruimte, waar vroeger de priesterstudenten hun maaltijd nuttigden is geschikt voor een feest, diner of receptie tot 150 personen. Bij lekker weer kunt u ook gebruik maken van de binnentuin. Geniet onder het genot van een drankje en goed gezelschap van de indrukwekkende architectuur. De binnentuin kan tot maximaal 150 personen* herbergen.

*In verband met het weer en uitwijkmogelijkheden zullen groepen tot maximaal 150 personen worden aangenomen in de binnentuin. Aantallen daarboven op eigen risico.

Feestlocatie met overnachting

Feestlocatie Bovendonk is de ideale feestlocatie als u gasten van verder weg ontvangt. Met 52 hotelkamers in het pand kunnen gasten die van buiten de regio komen overnachten op de feestlocatie na een gezellig feest of borrel. Door de hotelkamers kunt u ook een meerdaags feest, zoals een familiereünie organiseren.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.