FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Beurslocatie Noord-Brabant

Een bijzondere en historische beurslocatie in Noord-Brabant? Die vindt u bij Klooster Bovendonk in Hoeven. Of u nu een vakbeurs, gebruikersdag, productpresentatie of bedrijvenbeurs organiseert, de bijzondere locatie en de grote variatie aan ruimtes in het historische pand bieden u de mogelijkheid een succesvolle beurs te organiseren. De grote kapel kan als marktplaats dienen met stands, netwerkruimte of plenaire zaal. De bibliotheek, hofzaal en refters kunnen worden ingezet voor side-events, breaks en lezingen.

Full-service of eigen organisatie

Het organiseren van een beursvloer of vakbeurs heeft veel omhanden. Het ervaren netwerk van leveranciers van Bovendonk kan u ondersteunen de locatie volledig naar uw wensen aankleden met audio-visuele middelen en stands. Om catering hoeft u zich geen zorgen te maken, de veelzijdige keuken serveert hapjes, lunches, diners en snacks om het uw bezoekers naar de zin te maken.

Side-events

De verschillende ruimtes op begane grond en 3e verdieping zijn geschikt voor productpresentaties, lezingen, side-events en afspraken tijdens de beurs. Variërend in grootte van 40m2 tot 150m2 is er voor ieder side-event een geschikte ruimte.

 

Centraal gelegen

De centrale ligging van Klooster Bovendonk zorgt voor een prettige en filevrije aankomst. Met snelwegen A17 en A59 bent u binnen het uur in Den Haag, Eindhoven en Brussel. Op het landgoed zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Ook aanreizen met OV is mogelijk. Vanaf de stations Oudenbosch en Etten-Leur rijden ieder half uur bussen tot op 3 minuten van Bovendonk.

 Neem contact op       Meer informatie