FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Conferentiezaal Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een conferentiezaal of conferentiezalen voor uw conferentie of congres? Het bijzondere conferentiecentrum Bovendonk in Noord-Brabant biedt de ideale locatie voor conferenties tot 300 personen. Met een conferentiekapel tot 300 personen en twee conferentiezalen tot maximaal 100 gasten en diverse subzalen tot maximaal 40 personen zijn de mogelijkheden van dit centraal gelegen conferentiecentrum schier eindeloos.


Vergaderarrangement of maatwerk?

Of u nu een complex programma of een eenvoudige meeting organiseert, er is altijd een passende oplossing voor uw congressen en conferenties. De vergaderarrangementen zijn de basis van iedere bijeenkomst maar zijn naar wens aan te passen voor uw conferentie of congres. Natuurlijk maken we ook graag een maatwerk pakket voor uw evenement. Neem hiervoor contact op met de reserveringsafdeling.


Conferentiezalen

In de historische kapel en bibliotheek kunnen respectievelijk 300 en 100 gasten plaatsnemen. De Hofzaal biedt plaats aan 80 tot 100 personen. Deze zalen vormen samen het hart van het Conferentiecentrum Bovendonk, rondom de binnentuin die voor break-out sessies, beursstands en pauzes uitermate geschikt is.

Bijzondere locatie voor meerdaagse conferentie

Bent u op zoek naar een locatie voor een meerdaagse conferentie of congres? Ook dan bent u bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk aan het juiste adres. Met 48 hotelkamers en diverse accommodaties in de nabije omgeving is Bovendonk ook voor meerdaagse evenementen de juiste locatie.


Bereikbaarheid

Natuurlijk is een uitstekende bereikbaarheid een must voor uw conferentie of congres. De centrale ligging in Noord-Brabant tussen Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven en met de uitvalswegen A17 en A58 om de hoek is deze locatie filevrij bereikbaar vanuit alle windrichtingen met 150 eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur. Komen uw gasten met het OV? De treinstations Oudenbosch en Etten-Leur liggen op enkele minuten afstand en hebben een snelle busverbinding met Bovendonk.

De voordelen van Conferentiecentrum Bovendonk op een rij

Bovendonk is dé locatie voor congressen, conferenties en meetings in Noord-Brabant. Bent u op zoek naar een bijzondere conferentielocatie die goed bereikbaar is en alles in huis kan leveren van audiovisuele middelen tot catering? Neem dan vrijblijvend contact op. Veel organisaties en bedrijven gingen u voor met een conferentie of congres in Noord-Brabant, lees wat ze van Bovendonk vinden.

De redenen om voor Bovendonk te kiezen op een rij:

 • 3 historische conferentiezalen van 100+ personen
 • Filevrij bereikbaar vanuit Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen.
 • Iedere conferentiezaal is standaard voorzien van de gebruikelijke audiovisuele middelen.
 • Flexibele mogelijkheden voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en conferenties.
 • Voordelige vergaderarrangementen óf maatwerk
 • Gratis parkeren
 • Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
 • Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
 • Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
 • Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen. 

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking en rondleiding. Mocht u vragen hebben of een prijsopgave voor uw volgende conferentie wensen vertellen we u graag over de mogelijkheden.

Bellen     Mailen     Meer informatie

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
 4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.