Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023

 25 maart 2023 is het weer zover! Een nieuwe editie van het Brabants Barrel Aged Bierfestival! 

Tickets voor het festival kan je bestellen https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival#!/Ticket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-25-maart-2023/p/493851597/category=139356259 

 

Wilt je lekker blijven slapen? Dat is mogelijk! Je kunt alleen direct een boeking maken via de mail; info@bovendonk.nl of bel naar 0165 - 507550

Wij hebben er zin in! Jullie ook? 

hofzaal (2).jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
Bibliotheek-7.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Beurslocatie Noord-Brabant

Een bijzondere en historische beurslocatie in Noord-Brabant? Die vindt u bij Klooster Bovendonk in Hoeven. Of u nu een vakbeurs, gebruikersdag, productpresentatie of bedrijvenbeurs organiseert, de bijzondere locatie en de grote variatie aan ruimtes in het historische pand bieden u de mogelijkheid een succesvolle beurs te organiseren. De grote kapel kan als marktplaats dienen met stands, netwerkruimte of plenaire zaal. De bibliotheek, hofzaal en refters kunnen worden ingezet voor side-events, breaks en lezingen.

Full-service of eigen organisatie

Het organiseren van een beursvloer of vakbeurs heeft veel omhanden. Het ervaren netwerk van leveranciers van Bovendonk kan u ondersteunen de locatie volledig naar uw wensen aankleden met audio-visuele middelen en stands. Om catering hoeft u zich geen zorgen te maken, de veelzijdige keuken serveert hapjes, lunches, diners en snacks om het uw bezoekers naar de zin te maken.

Side-events

De verschillende ruimtes op begane grond en 3e verdieping zijn geschikt voor productpresentaties, lezingen, side-events en afspraken tijdens de beurs. Variërend in grootte van 40m2 tot 150m2 is er voor ieder side-event een geschikte ruimte.

 

Centraal gelegen

De centrale ligging van Klooster Bovendonk zorgt voor een prettige en filevrije aankomst. Met snelwegen A17 en A59 bent u binnen het uur in Den Haag, Eindhoven en Brussel. Op het landgoed zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Ook aanreizen met OV is mogelijk. Vanaf de stations Oudenbosch en Etten-Leur rijden ieder half uur bussen tot op 3 minuten van Bovendonk.

 Neem contact op       Meer informatie