OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Bibliotheek-7.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Beurslocatie Noord-Brabant

Een bijzondere en historische beurslocatie in Noord-Brabant? Die vindt u bij Klooster Bovendonk in Hoeven. Of u nu een vakbeurs, gebruikersdag, productpresentatie of bedrijvenbeurs organiseert, de bijzondere locatie en de grote variatie aan ruimtes in het historische pand bieden u de mogelijkheid een succesvolle beurs te organiseren. De grote kapel kan als marktplaats dienen met stands, netwerkruimte of plenaire zaal. De bibliotheek, hofzaal en refters kunnen worden ingezet voor side-events, breaks en lezingen.

Full-service of eigen organisatie

Het organiseren van een beursvloer of vakbeurs heeft veel omhanden. Het ervaren netwerk van leveranciers van Bovendonk kan u ondersteunen de locatie volledig naar uw wensen aankleden met audio-visuele middelen en stands. Om catering hoeft u zich geen zorgen te maken, de veelzijdige keuken serveert hapjes, lunches, diners en snacks om het uw bezoekers naar de zin te maken.

Side-events

De verschillende ruimtes op begane grond en 3e verdieping zijn geschikt voor productpresentaties, lezingen, side-events en afspraken tijdens de beurs. Variërend in grootte van 40m2 tot 150m2 is er voor ieder side-event een geschikte ruimte.

 

Centraal gelegen

De centrale ligging van Klooster Bovendonk zorgt voor een prettige en filevrije aankomst. Met snelwegen A17 en A59 bent u binnen het uur in Den Haag, Eindhoven en Brussel. Op het landgoed zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Ook aanreizen met OV is mogelijk. Vanaf de stations Oudenbosch en Etten-Leur rijden ieder half uur bussen tot op 3 minuten van Bovendonk.

 Neem contact op       Meer informatie