Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur

Kom langs en laat je inspireren!

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Bibliotheek-7.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Beurslocatie Noord-Brabant

Een bijzondere en historische beurslocatie in Noord-Brabant? Die vindt u bij Klooster Bovendonk in Hoeven. Of u nu een vakbeurs, gebruikersdag, productpresentatie of bedrijvenbeurs organiseert, de bijzondere locatie en de grote variatie aan ruimtes in het historische pand bieden u de mogelijkheid een succesvolle beurs te organiseren. De grote kapel kan als marktplaats dienen met stands, netwerkruimte of plenaire zaal. De bibliotheek, hofzaal en refters kunnen worden ingezet voor side-events, breaks en lezingen.

Full-service of eigen organisatie

Het organiseren van een beursvloer of vakbeurs heeft veel omhanden. Het ervaren netwerk van leveranciers van Bovendonk kan u ondersteunen de locatie volledig naar uw wensen aankleden met audio-visuele middelen en stands. Om catering hoeft u zich geen zorgen te maken, de veelzijdige keuken serveert hapjes, lunches, diners en snacks om het uw bezoekers naar de zin te maken.

Side-events

De verschillende ruimtes op begane grond en 3e verdieping zijn geschikt voor productpresentaties, lezingen, side-events en afspraken tijdens de beurs. Variërend in grootte van 40m2 tot 150m2 is er voor ieder side-event een geschikte ruimte.

 

Centraal gelegen

De centrale ligging van Klooster Bovendonk zorgt voor een prettige en filevrije aankomst. Met snelwegen A17 en A59 bent u binnen het uur in Den Haag, Eindhoven en Brussel. Op het landgoed zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Ook aanreizen met OV is mogelijk. Vanaf de stations Oudenbosch en Etten-Leur rijden ieder half uur bussen tot op 3 minuten van Bovendonk.

 Neem contact op       Meer informatie