3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

vergaderlocatie-congreslocatie
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Beurslocatie Noord-Brabant

Een bijzondere en historische beurslocatie in Noord-Brabant? Die vindt u bij Klooster Bovendonk in Hoeven. Of u nu een vakbeurs, gebruikersdag, productpresentatie of bedrijvenbeurs organiseert, de bijzondere locatie en de grote variatie aan ruimtes in het historische pand bieden u de mogelijkheid een succesvolle beurs te organiseren. De grote kapel kan als marktplaats dienen met stands, netwerkruimte of plenaire zaal. De bibliotheek, hofzaal en refters kunnen worden ingezet voor side-events, breaks en lezingen.

Full-service of eigen organisatie

Het organiseren van een beursvloer of vakbeurs heeft veel omhanden. Het ervaren netwerk van leveranciers van Bovendonk kan u ondersteunen de locatie volledig naar uw wensen aankleden met audio-visuele middelen en stands. Om catering hoeft u zich geen zorgen te maken, de veelzijdige keuken serveert hapjes, lunches, diners en snacks om het uw bezoekers naar de zin te maken.

Side-events

De verschillende ruimtes op begane grond en 3e verdieping zijn geschikt voor productpresentaties, lezingen, side-events en afspraken tijdens de beurs. Variërend in grootte van 40m2 tot 150m2 is er voor ieder side-event een geschikte ruimte.

 

Centraal gelegen

De centrale ligging van Klooster Bovendonk zorgt voor een prettige en filevrije aankomst. Met snelwegen A17 en A59 bent u binnen het uur in Den Haag, Eindhoven en Brussel. Op het landgoed zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Ook aanreizen met OV is mogelijk. Vanaf de stations Oudenbosch en Etten-Leur rijden ieder half uur bussen tot op 3 minuten van Bovendonk.

 Neem contact op       Meer informatie