3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

vergaderlocatie-congreslocatie
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Conferentiezaal Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een conferentiezaal of conferentiezalen voor uw conferentie of congres? Het bijzondere conferentiecentrum Bovendonk in Noord-Brabant biedt de ideale locatie voor conferenties tot 300 personen. Met een conferentiekapel tot 300 personen en twee conferentiezalen tot maximaal 100 gasten en diverse subzalen tot maximaal 40 personen zijn de mogelijkheden van dit centraal gelegen conferentiecentrum schier eindeloos.


Vergaderarrangement of maatwerk?

Of u nu een complex programma of een eenvoudige meeting organiseert, er is altijd een passende oplossing voor uw congressen en conferenties. De vergaderarrangementen zijn de basis van iedere bijeenkomst maar zijn naar wens aan te passen voor uw conferentie of congres. Natuurlijk maken we ook graag een maatwerk pakket voor uw evenement. Neem hiervoor contact op met de reserveringsafdeling.


Conferentiezalen

In de historische kapel en bibliotheek kunnen respectievelijk 300 en 100 gasten plaatsnemen. De Hofzaal biedt plaats aan 80 tot 100 personen. Deze zalen vormen samen het hart van het Conferentiecentrum Bovendonk, rondom de binnentuin die voor break-out sessies, beursstands en pauzes uitermate geschikt is.

grote-vergaderzaal-breda-2

Bijzondere locatie voor meerdaagse conferentie

Bent u op zoek naar een locatie voor een meerdaagse conferentie of congres? Ook dan bent u bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk aan het juiste adres. Met 48 hotelkamers en diverse accommodaties in de nabije omgeving is Bovendonk ook voor meerdaagse evenementen de juiste locatie.


Bereikbaarheid

Natuurlijk is een uitstekende bereikbaarheid een must voor uw conferentie of congres. De centrale ligging in Noord-Brabant tussen Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven en met de uitvalswegen A17 en A58 om de hoek is deze locatie filevrij bereikbaar vanuit alle windrichtingen met 150 eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur. Komen uw gasten met het OV? De treinstations Oudenbosch en Etten-Leur liggen op enkele minuten afstand en hebben een snelle busverbinding met Bovendonk.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.