OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Bibliotheek-7.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Conferentiezaal Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een conferentiezaal of conferentiezalen voor uw conferentie of congres? Het bijzondere conferentiecentrum Bovendonk in Noord-Brabant biedt de ideale locatie voor conferenties tot 300 personen. Met een conferentiekapel tot 300 personen en twee conferentiezalen tot maximaal 100 gasten en diverse subzalen tot maximaal 40 personen zijn de mogelijkheden van dit centraal gelegen conferentiecentrum schier eindeloos.


Vergaderarrangement of maatwerk?

Of u nu een complex programma of een eenvoudige meeting organiseert, er is altijd een passende oplossing voor uw congressen en conferenties. De vergaderarrangementen zijn de basis van iedere bijeenkomst maar zijn naar wens aan te passen voor uw conferentie of congres. Natuurlijk maken we ook graag een maatwerk pakket voor uw evenement. Neem hiervoor contact op met de reserveringsafdeling.


Conferentiezalen

In de historische kapel en bibliotheek kunnen respectievelijk 300 en 100 gasten plaatsnemen. De Hofzaal biedt plaats aan 80 tot 100 personen. Deze zalen vormen samen het hart van het Conferentiecentrum Bovendonk, rondom de binnentuin die voor break-out sessies, beursstands en pauzes uitermate geschikt is.

grote-vergaderzaal-breda-2

Bijzondere locatie voor meerdaagse conferentie

Bent u op zoek naar een locatie voor een meerdaagse conferentie of congres? Ook dan bent u bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk aan het juiste adres. Met 48 hotelkamers en diverse accommodaties in de nabije omgeving is Bovendonk ook voor meerdaagse evenementen de juiste locatie.


Bereikbaarheid

Natuurlijk is een uitstekende bereikbaarheid een must voor uw conferentie of congres. De centrale ligging in Noord-Brabant tussen Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven en met de uitvalswegen A17 en A58 om de hoek is deze locatie filevrij bereikbaar vanuit alle windrichtingen met 150 eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur. Komen uw gasten met het OV? De treinstations Oudenbosch en Etten-Leur liggen op enkele minuten afstand en hebben een snelle busverbinding met Bovendonk.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.