Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur

Kom langs en laat je inspireren!

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Bibliotheek-7.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Conferentiezaal Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een conferentiezaal of conferentiezalen voor uw conferentie of congres? Het bijzondere conferentiecentrum Bovendonk in Noord-Brabant biedt de ideale locatie voor conferenties tot 300 personen. Met een conferentiekapel tot 300 personen en twee conferentiezalen tot maximaal 100 gasten en diverse subzalen tot maximaal 40 personen zijn de mogelijkheden van dit centraal gelegen conferentiecentrum schier eindeloos.


Vergaderarrangement of maatwerk?

Of u nu een complex programma of een eenvoudige meeting organiseert, er is altijd een passende oplossing voor uw congressen en conferenties. De vergaderarrangementen zijn de basis van iedere bijeenkomst maar zijn naar wens aan te passen voor uw conferentie of congres. Natuurlijk maken we ook graag een maatwerk pakket voor uw evenement. Neem hiervoor contact op met de reserveringsafdeling.


Conferentiezalen

In de historische kapel en bibliotheek kunnen respectievelijk 300 en 100 gasten plaatsnemen. De Hofzaal biedt plaats aan 80 tot 100 personen. Deze zalen vormen samen het hart van het Conferentiecentrum Bovendonk, rondom de binnentuin die voor break-out sessies, beursstands en pauzes uitermate geschikt is.

grote-vergaderzaal-breda-2

Bijzondere locatie voor meerdaagse conferentie

Bent u op zoek naar een locatie voor een meerdaagse conferentie of congres? Ook dan bent u bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk aan het juiste adres. Met 48 hotelkamers en diverse accommodaties in de nabije omgeving is Bovendonk ook voor meerdaagse evenementen de juiste locatie.


Bereikbaarheid

Natuurlijk is een uitstekende bereikbaarheid een must voor uw conferentie of congres. De centrale ligging in Noord-Brabant tussen Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven en met de uitvalswegen A17 en A58 om de hoek is deze locatie filevrij bereikbaar vanuit alle windrichtingen met 150 eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur. Komen uw gasten met het OV? De treinstations Oudenbosch en Etten-Leur liggen op enkele minuten afstand en hebben een snelle busverbinding met Bovendonk.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.