1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Dé bijzondere trouwlocatie in de regio Breda

Gaat u trouwen in de regio Breda? Dan is trouwlocatie Bovendonk in Hoeven wellicht iets voor u.

Als u gaat trouwen, is een van de belangrijkste onderdelen van uw bruiloft de trouwlocatie. Woont u in Breda dan is Bovendonk wellicht een mooie locatie voor uw bruiloft. Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven en daar hoort een bijzondere trouwlocatie bij. Een voormalige priesteropleiding in een statig en romantisch pand. Uythof Bovendonk is een trouwlocatie waar u uw gehele bruiloft kunt plannen van ontvangst, ceremonie en diner, tot knalfeest en overnachting. Trouwlocatie Bovendonk ligt in Hoeven, op 15 minuten rijden van Breda en is dé locatie om uw bruiloft van begin tot eind te plannen.

Één trouwlocatie van ceremonie tot trouwfeest mét overnachting

Alles op een locatie, dat zorgt voor een ontspannen bruiloft zonder verplaatsingen en een fijne sfeer. 's Zomers is de sfeervolle binnentuin dé plaats voor uw trouwceremonie. 's Winters en bij mindere weersomstandigheden zijn de Bibliotheek, Refterzaal of Stafkamer sfeervolle ruimtes om uw geloftes aan elkaar af te leggen.

Vieren en dineren doet u bij Bovendonk geheel in stijl aan lange tafels, of juist knus met een klein gezelschap. Van buffet tot meer-gangen diner uitgeserveerd aan tafel in een van de sfeervolle restaurants van Bovendonk.

Bijzondere trouwfoto's maakt u uiteraard in- en om het pand uit 1907. Unieke foto's die voor een prachtige blijvende herinnering aan uw mooiste dag zullen zorgen.

In de historische feestzaal van Bovendonk, waar tot 300 personen van een fantastisch feest kunnen genieten kunt u uw bruiloft feestelijk afsluiten. Wij zorgen voor een prachtige zaal, u voor de aankleding en muzikale invulling.

Trouwen zoals u dat wilt, vlakbij Breda

Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van bruidsparen naar hun mooiste dag, weten we waar u als bruidspaar rekening mee moet houden. Met een groot aantal partners en leveranciers die de locatie kennen, helpen we u graag uw bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Denk hierbij aan een DJ of band, ballonversiering, bloemist of trouwfotograaf. U leert onze partners en de locatie kennen op een Open Top Trouwlocatie Route.

Naar de Open Top Trouwlocatie Route

Trouwlocatie bij Breda met overnachtingsmogelijkheden

Na een knalfeest tijdens uw bruiloft hoeven uw gasten niet meer in de auto te stappen. Trouwlocatie Bovendonk beschikt over 48 standaard hotelkamers voor 1- of 2 personen en heeft daarnaast 40 budgetkamers tegen een speciaal tarief. Ideaal voor gasten die niet in de regio Breda wonen. Het is mogelijk de volgende ochtend gezamenlijk met uw gasten te genieten van een speciaal bruidsontbijt. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor roomservice in de speciale bruidskamer

Bekijk de hotelkamers

Officiële trouwlocatie in Halderberge

Trouwlocatie Bovendonk is een van de officiële trouwlocaties in Halderberge. Het grote voordeel van een officiële trouwlocatie is dat er geen extra kosten worden berekend voor de locatie.

Waarom Bovendonk als trouwlocatie?

Veel bruidsparen gingen u al voor op trouwlocatie Bovendonk. Ze kozen voor Bovendonk vanwege:

√ Bijzondere trouwlocatie tussen Breda en Roosendaal
√ Één locatie voor ceremonie, diner, feest en overnachting
√ Zowel geschikt voor knusse als grootse bruiloften tot 300 personen
√ Centraal gelegen tussen Breda en Roosendaal met 185 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein
√ Jarenlange ervaring met bruiloften en bruidsparen
√ Voordelige feestarrangementen, uit te breiden naar keuze en wensen

Bent u geïnteresseerd in Bovendonk als trouwlocatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek op locatie of bezoek de Open Toptrouwlocatie Route.

Bekijk de recensies Neem contact op Wat vonden andere bruidsparen?

Feest- en dinerzaal

De Refter- en Seminariezaal zijn de ruimtes voor uw huwelijksfeest, diner en binnenreceptie. De sfeervolle historische ruimte biedt ruimte aan 100 gasten tijdens het diner en maximaal 300 personen tijdens een receptie of feestavond

Buiten trouwen

Bij goed weer kunt u buiten voor de wet trouwen in de prachtige binnentuin van trouwlocatie Bovendonk. Bij mindere weersomstandigheden kan bijvoorbeeld getrouwd worden in de Bibliotheek of Refterzaal. Zo trouwt u altijd in historische sferen bij Bovendonk.