Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur

Kom langs en laat je inspireren!

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Duurzame vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een duurzame vergaderlocatie in Noord-Brabant voor uw volgende vergadering of evenement? Met Bovendonk kiest u voor een historische vergaderlocatie met oog voor duurzaamheid. Het pand van architect Pierre Cuypers was na de bouw in 1907 al een duurzame locatie, zeker voor die tijd. Grijs water werd hergebruikt en centrale verwarming werd voor het eerst op grote schaal ingezet in Nederland. In die geest wordt vandaag de dag ook zoveel mogelijk rekening gehouden met natuur, mens en milieu. 

Bekijk de vergaderzalen      Download de brochure

Tijdens uw vergadering of bijeenkomst of Bovendonk komt u steeds in aanraking met kleine aanpassingen die er voor zorgen dat uw bijeenkomst een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan elders. Gebotteld kraanwater in plaats van fleswater, gerecycled papier en pennen, waterbesparende maatregelen bij kranen en zoveel mogelijk duurzame inkoop voor ontbijt, lunch en diner.

Behoud van Bovendonk

Met uw bijeenkomst of vergadering op Bovendonk draagt u direct bij aan het behoud van dit bijzondere erfgoed in West-Brabant. Het rijksmonument wordt namelijk onderhouden door de inkomsten uit de exploitatie van de vergaderlocatie, het hotel en de Brasserie. 8% van de omzet wordt direct geïnvesteerd in het behoud van deze plek.

Duurzaamheid

Als hotel en vergaderlocatie hebben wij besparende maatregelen getroffen om ieder verblijf op Bovendonk, kort of lang, op een duurzame manier plaats te laten vinden. Voorbeelden hiervan zijn: waterverspilling tegengaan, voedselverspilling tegengaan, duurzaam inkopen van kantoormateriaal en ingrediënten, energieverbruik beperken waar mogelijk. Dat alles zonder dat ú daar als gast hinder aan ondervindt.

MVO

Als vergaderlocatie en hotel staan we midden in de samenleving en zijn we een inclusief bedrijf. We bieden organisaties en verenigingen een locatie voor activiteiten en bieden een werkplek voor mensen met een ontwikkelingsachterstand of beperking. Locaties met Meerwaarde waardeert Bovendonk als een locatie die zich inzet voor mens en cultuur.

Duurzaam vergaderen op Bovendonk

Uw evenement, groot of klein is in goede handen bij Bovendonk. Met 22 vergaderzalen een prachtige binnentuin en een omringend bos is het ook mogelijk om buiten de muren van de vergaderzaal op adem te komen en de creativiteit de vrije loop te laten. Veel organisaties en bedrijven gingen u voor met een duurzame vergadering op vergaderlocatie Bovendonk. Lees de reviews om een idee te krijgen van de ervaringen. Waarom andere organisaties en bedrijven kozen voor deze duurzame vergaderlocatie in Noord-Brabant:

  • 22 vergaderzalen
  • 54 hotelkamers
  • Groene omgeving voor break-out sessies
  • Centrale ligging, goed bereikbaar vanuit Randstad, België en Eindhoven
  • Duurzame maaltijden

Geïnteresseerd in Bovendonk als duurzame vergaderlocatie voor uw volgende vergadering of bijeenkomst? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor een rondleiding en meer informatie.

Bellen      Mailen

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.