FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

ONZE PARTNERS

Met deze partners hebben wij en onze bruidsparen hele goede ervaringen, deze willen wij graag met u delen. Onze partners geven u tips waar op te letten, wat u niet moet vergeten en vooral hoe uw bruiloft een dag wordt om nooitte vergeten. Deze partners zijn bij Bovendonk bekend op ons terein en kennen de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat er mogelijk is?
Vraag de mogelijkheden op via de partner zelf.

onze partners zijn vaak ook aanwezig op de inspiratie avonden. deze data kan je hier vinden. 

Pure by Peggy Wedding & Events

Ik ben Peggy van Aert, ervaren weddingplanner en eventmanager en het gezicht achter Pure by Peggy. Samen met mijn vriend, ons dochtertje én onze hond, woon ik in het fijne Etten-Leur. Ik ben enthousiast, word blij van structuur en krijg energie van plannen en organiseren. Ook geniet ik van gezelligheid en hou ik ervan om mijn leven wat extra kleur te geven. Ik heb één missie: het bruidspaar én hun dierbaren een onvergetelijke dag bezorgen. Mét sparkles, zonder stress of gedoe. Bij elke bruiloft ga ik op zoek naar die persoonlijke touch zodat elke bruiloft uniek wordt. Ik zet me voor 200% in om bij het bruidspaar en hun gasten een glimlach van oor tot oor te toveren. Ik ben bereikbaar via info@pureweddingenevents.nl

Kies je voor Peggy? Dan ontvang je €200,- korting op de locatiekosten

The Wedding DJ

The Wedding DJ verzorgt de muzikale invulling van uw feest. U bent bij The Wedding DJ aan het goede adres als u opzoek bent naar een dj of complete drive-in show. Ook sfeervolle verlichting behoort bij The Wedding DJ tot de mogelijkheden, kortom één partij voor een sfeervol feest. www.theweddingdj.nl 

Let op!! Bovendonk is een Rijksmonument met akoestische uitdagingen ivm de vele glas-in-lood ramen, gewelfde plafonds en lucht-& geluidsstromen. Als jarenlange vaste partner kent The Wedding DJ ons pand als geen ander en daarom prefereren wij deze partij voor jullie en ons plezier!! 

Cfoto - Caroline Elenbaas

Één foto zegt meer dan duizend woorden. Een foto is een tastbare herinnering aan de mooiste dag die jullie samen beleven. Het is belangrijk dat alle bijzondere momenten goed vastgelegd worden. Ik ken de locatie Bovendonk goed en weet dan ook de beste plekjes voor mooie trouwfoto's.  Daarbij heb je een professionele en ervaren bruidsfotograaf nodig die jullie huwelijk helemaal naar jullie wensen vastlegd. www.cfoto.nl 

MARRY ON – MARION VAN MERODE BALKHUYZEN

Jullie bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een trouwambtenaar die jullie verbindt! Marry On is graag de architect van jullie liefde, de gids die jullie als bruidspaar leidt naar een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Met Marry On haar woorden en aanwezigheid brengt zij de magie. 

Verliefde mensen in de echt verbinden! Een droom is hiermee uitgekomen voor BABS Marion van Marry On. Marion's passie en enthousiasme zorgen ervoor dat zij samen met jullie er een ware sprookjesbruiloft van kan maken. Ben je op zoek naar een unieke, persoonlijke en liefdevolle huwelijksvoltrekking met de juiste dosis humor? Dan kan Marion niet wachten om voor jullie aan de slag te gaan! Daarnaast laat ze zich graag inspireren door het bruidspaar, getuigen, familie en vrienden om op die manier een prachtig levensverhaal te schrijven: jullie verhaal! "Ik denk graag out of the box en ga met het bruidspaar graag op zoek naar professionals uit het vak. Mijn ceremonies zijn vaak met live muziek, bijvoorbeeld een zangeres/pianiste. Samen maken wij het verschil!" vertelt Marion. Wat je krijgt? Een ceremonie die lang bijblijft met “the right songs” en de precieze tone of voice waar jullie naar op zoek zijn en dit in combinatie met de perfecte locatie zoals het historisch Bovendonk wordt het jullie droomhuwelijk. Marry On denkt mee, adviseert en inspireert. Kortom, Marry On is een must have voor jullie JA.

Jesper Productions

"Als je gaat trouwen is er natuurlijk niets zo belangrijk als het hebben van een blijvende herinnering waar je keer op keer van kan blijven genieten. Video speelt hierbij een grote rol, omdat niets zo authentiek is als bewegend beeld. Toch kan een video al snel langdradig worden, waardoor je hem minder vaak terugkijkt.

Als je mij vraagt voor het verzorgen van jouw bruidsvideo hoef je geen langdradige trouwrapportage van een uur of langer te verwachten. Ik maak een alomvattende, maar korte video waarin alle belangrijke momenten van de dag worden vastgelegd. Door de korte duur van de video blijft deze toegankelijk om steeds opnieuw te bekijken, bijvoorbeeld als je bezoek over de vloer hebt of wanneer je graag teruggaat naar een bepaald moment van jouw grote dag.

Een echte ‘after-movie’ van jouw trouwdag dus! Mag ik jouw grote dag ook vastleggen bij het prachtige Bovendonk?"

Kale Babs - Frank Boomaerts

Als zelfstandig trouwambtenaar kom ik op vele trouwlocaties, maar ik voel mij nog wel het meest op mijn gemak bij Bovendonk. De heerlijke ontspannen sfeer en de geweldige gastvrijheid zorgen ervoor dat ik mij helemaal thuis voel bij Bovendonk. En niet alleen ik, maar ook “mijn” bruidsparen zijn steeds weer lyrisch over de mogelijkheden bij Bovendonk: de ligging, de grote dag die van A tot Z geregeld wordt en de verschillende plaatsen om een ceremonie te houden.

Iedere keer is het sluiten van een huwelijk voor mij een feestje, lekker op zijn Brabants met gepaste humor. Maar de beste feestjes worden toch echt wel gegeven bij Bovendonk.

Ga ik jullie trouwen bij Bovendonk?

Yes we do - Olsen Gerrits

Grote kans dat jullie op het punt staan om te trouwen op deze prachtige locatie! Jullie hebben nog geen beeld van mij, dus ik stel mijzelf graag aan jullie voor! Het gezicht achter Yes we do ben ik, Olsen! Ik ben een begin twintiger en sta het liefste de hele dag in de regel modus. Met passie en oog voor detail zorg ik ervoor dat jullie bruiloft tip top gestyld is! Tot in de puntjes gestylde bruiloft, naar jullie wensen!

FeestPhotoBooth

FeestPhotoBooth verzorgt de mooiste fotobeleving voor jullie bruiloft. 

De toevoeging voor een onvergetelijke weddingparty! Jullie stralen, en dat leggen we vast met de mooiste kwaliteit photobooth foto’s. Alle gasten gaan met een unieke fotoherinnering aan jullie bruiloft naar huis.

Kies je favoriete items voor een photobooth helemaal in stijl van jullie trouwdag.

- keuze uit verschillende achtergronden

- gepersonaliseerd fotokader 

- collectie van de mooiste achtergronden 

- neonsigns & props

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen