3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

vergaderlocatie-congreslocatie

Bijzondere Vergaderlocatie Etten-Leur

Zoekt u een locatie voor een vergadering of meeting? Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk, op 5 minuten van Etten-Leur en Vosdonk zijn 11 prachtige grote en kleine vergaderruimtes beschikbaar voor groepen van 2 tot 300 personen. Het klooster leent zich uitstekend om te vergaderen maar ook om congressen en seminars te organiseren in de regio Etten-Leur. Onze 11 multifunctionele vergaderruimtes, variërend in grootte van 2 tot 300 personen zijn geschikt voor diverse doeleinden zoals:

 

 • Vergaderingen
 • Trainingen en teambuilding
 • Conferenties
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Presentaties
 • Beurzen
 • Congressen
 • Inspiratiesessies
 • Bedrijfsfeesten
 • Coaching

Neem vrijblijvend contact op      Download brochure

 

Bijzondere vergaderlocatie Etten-Leur

De historie van het gebouw geeft een bijzondere ambiance aan uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm is indrukwekkend, waardoor uw programma een extra dimensie krijgt. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken. Deze vergaderlocatie, ooit als priesteropleiding gebouwd door rijksarchitect Pierre Cuypers heeft een bijzondere historie, wat er voor zorgt dat uw vergadering of bijeenkomst nét dat beetje extra heeft. De bijzondere vergaderzalen van Bovendonk zorgen voor een creatieve en inspirerende omgeving voor uw vergadering in de regio Etten-Leur.

Voordelige vergaderarrangementen op een bijzondere vergaderlocatie nabij Etten-Leur

Onze samengestelde vergaderarrangementen zijn een voordelige basis voor uw vergadering in de regio Etten-Leur. De vergaderarrangementen zijn uiteraard naar wens uit te breiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Ga de vergaderruimte uit en wordt even wakker geschud! Denk aan een bootcamp, skydiven, skiën of een excursie naar Breda of Oudenbosch. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.


Vergaderruimten voor iedere zakelijke bijeenkomst, klein of groot

Met een grote diversiteit aan vergaderzalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen. Vergaderen in historisch erfgoed in de regio Breda en Roosendaal, een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie die uw meeting of bijeenkomst naar een hoger niveau brengt.

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.