OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

hofzaal (2).jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
Bibliotheek-7.jpg

Bijzondere Vergaderlocatie Etten-Leur

Zoekt u een locatie voor een vergadering of meeting? Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk, op 5 minuten van Etten-Leur en Vosdonk zijn 11 prachtige grote en kleine vergaderruimtes beschikbaar voor groepen van 2 tot 300 personen. Het klooster leent zich uitstekend om te vergaderen maar ook om congressen en seminars te organiseren in de regio Etten-Leur. Onze 11 multifunctionele vergaderruimtes, variërend in grootte van 2 tot 300 personen zijn geschikt voor diverse doeleinden zoals:

 

 • Vergaderingen
 • Trainingen en teambuilding
 • Conferenties
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Presentaties
 • Beurzen
 • Congressen
 • Inspiratiesessies
 • Bedrijfsfeesten
 • Coaching

Neem vrijblijvend contact op      Download brochure

 

Bijzondere vergaderlocatie Etten-Leur

De historie van het gebouw geeft een bijzondere ambiance aan uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm is indrukwekkend, waardoor uw programma een extra dimensie krijgt. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken. Deze vergaderlocatie, ooit als priesteropleiding gebouwd door rijksarchitect Pierre Cuypers heeft een bijzondere historie, wat er voor zorgt dat uw vergadering of bijeenkomst nét dat beetje extra heeft. De bijzondere vergaderzalen van Bovendonk zorgen voor een creatieve en inspirerende omgeving voor uw vergadering in de regio Etten-Leur.

Voordelige vergaderarrangementen op een bijzondere vergaderlocatie nabij Etten-Leur

Onze samengestelde vergaderarrangementen zijn een voordelige basis voor uw vergadering in de regio Etten-Leur. De vergaderarrangementen zijn uiteraard naar wens uit te breiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Ga de vergaderruimte uit en wordt even wakker geschud! Denk aan een bootcamp, skydiven, skiën of een excursie naar Breda of Oudenbosch. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.


Vergaderruimten voor iedere zakelijke bijeenkomst, klein of groot

Met een grote diversiteit aan vergaderzalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen. Vergaderen in historisch erfgoed in de regio Breda en Roosendaal, een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie die uw meeting of bijeenkomst naar een hoger niveau brengt.

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.