Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023

 25 maart 2023 is het weer zover! Een nieuwe editie van het Brabants Barrel Aged Bierfestival! 

Tickets voor het festival kan je bestellen https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival#!/Ticket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-25-maart-2023/p/493851597/category=139356259 

 

Wilt je lekker blijven slapen? Dat is mogelijk! Je kunt alleen direct een boeking maken via de mail; info@bovendonk.nl of bel naar 0165 - 507550

Wij hebben er zin in! Jullie ook? 

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Bibliotheek-7.jpg

Bijzondere Vergaderlocatie Etten-Leur

Zoekt u een locatie voor een vergadering of meeting? Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk, op 5 minuten van Etten-Leur en Vosdonk zijn 11 prachtige grote en kleine vergaderruimtes beschikbaar voor groepen van 2 tot 300 personen. Het klooster leent zich uitstekend om te vergaderen maar ook om congressen en seminars te organiseren in de regio Etten-Leur. Onze 11 multifunctionele vergaderruimtes, variërend in grootte van 2 tot 300 personen zijn geschikt voor diverse doeleinden zoals:

 

 • Vergaderingen
 • Trainingen en teambuilding
 • Conferenties
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Presentaties
 • Beurzen
 • Congressen
 • Inspiratiesessies
 • Bedrijfsfeesten
 • Coaching

Neem vrijblijvend contact op      Download brochure

 

Bijzondere vergaderlocatie Etten-Leur

De historie van het gebouw geeft een bijzondere ambiance aan uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm is indrukwekkend, waardoor uw programma een extra dimensie krijgt. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken. Deze vergaderlocatie, ooit als priesteropleiding gebouwd door rijksarchitect Pierre Cuypers heeft een bijzondere historie, wat er voor zorgt dat uw vergadering of bijeenkomst nét dat beetje extra heeft. De bijzondere vergaderzalen van Bovendonk zorgen voor een creatieve en inspirerende omgeving voor uw vergadering in de regio Etten-Leur.

Voordelige vergaderarrangementen op een bijzondere vergaderlocatie nabij Etten-Leur

Onze samengestelde vergaderarrangementen zijn een voordelige basis voor uw vergadering in de regio Etten-Leur. De vergaderarrangementen zijn uiteraard naar wens uit te breiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Ga de vergaderruimte uit en wordt even wakker geschud! Denk aan een bootcamp, skydiven, skiën of een excursie naar Breda of Oudenbosch. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.


Vergaderruimten voor iedere zakelijke bijeenkomst, klein of groot

Met een grote diversiteit aan vergaderzalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen. Vergaderen in historisch erfgoed in de regio Breda en Roosendaal, een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie die uw meeting of bijeenkomst naar een hoger niveau brengt.

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.