Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Brabants Barrel Aged Bierfestival | 25 maart 2023

 25 maart 2023 is het weer zover! Een nieuwe editie van het Brabants Barrel Aged Bierfestival! 

Tickets voor het festival kan je bestellen https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival#!/Ticket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-25-maart-2023/p/493851597/category=139356259 

 

Wilt je lekker blijven slapen? Dat is mogelijk! Je kunt alleen direct een boeking maken via de mail; info@bovendonk.nl of bel naar 0165 - 507550

Wij hebben er zin in! Jullie ook? 

Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-40.jpg
hofzaal (2).jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-16.jpg
Bibliotheek-7.jpg

VERGADERLOCATIE BERGEN OP ZOOM

Bent u op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering of symposium in de regio Bergen op Zoom? Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven, op 25 minuten van Bergen op Zoom is dé vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten, zowel groot als klein.


Vergaderlocatie Bergen op Zoom

Een snelle meeting of meerdaagse meeting? Bovendonk is de ideale vergaderlocatie met kleinschalige vergaderruimtes van alle gemakken voorzien tot grote zaal tot 300 personen voor een presentatie voor grote organisaties en bedrijven. De 11 vergaderzalen hebben direct daglicht en uitzicht op de historische binnentuin of het prachtige park rondom Bovendonk. De ligging op 25 minuten van Bergen op Zoom via A17 of A58 maakt Bovendonk de ideale vergaderlocatie in de regio Bergen op Zoom.

Congreslocatie Bergen op Zoom

Organiseert u een congres of symposium in de regio Bergen op Zoom? Dan is Bovendonk de congreslocatie voor uw evenement. De grote kapel biedt plaats aan 300 gasten. De Bibliotheek en Hofzaal kunnen tot 100 personen verwelkomen. De diverse subzalen en binnentuin zijn daarnaast inzetbaar voor side-events en break-outsessies. Met een restaurant tot 300 personen zal ook de culinaire invulling in house georganiseerd worden. Mede door deze brede inzetbaarheid is Bovendonk "Beste vergaderlocatie van Noord-Brabant". Ontdek zelf de mogelijkheden van deze breed inzetbare vergaderlocatie.


Evenementenlocatie Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding activiteit, productpresentatie of bedrijfsfeest? Ook dan is Bovendonk de ideale locatie voor u. De restaurant en feestzaal biedt ruimte tot 300 personen. De binnentuin is flexibel in te richten met podia, catering, stands en tenten. Combineer een vergadering of personeelsbijeenkomst met een diner, feest of teambuildingactiviteit op deze multifunctionele vergaderlocatie.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van Bovendonk als evenementenlocatie in de regio Bergen op Zoom? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom Bovendonk als locatie kiezen?

Bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk bent u aan het juiste adres voor zakelijke bijeenkomsten tot 300 personen. Bovendonk is daarmee een van de grootste vergader- en evenementenlocaties van West-Brabant. Er zijn diverse redenen om voor Bovendonk te kiezen:

 • Centrale locatie tussen Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda
 • Ideaal bereikbaar vanaf A17 en A58
 • 11 vergaderzalen van 2 tot 300 personen
 • 150 gratis parkeerplaatsen, goede bereikbaarheid met OV
 • Gratis snelle WiFi
 • Ervaren team dat maatwerk levert
 • Ruime mogelijkheden voor congressen, symposia en vergaderingen
 • Voordelige vergaderarrangementen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bovendonk biedt voor uw vergadering, congres of evenement in de regio Bergen op Zoom? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak en rondleiding op Bovendonk. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor uw volgende evenement.

Bellen     Mailen

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.