1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Refterzaal receptie opstelling 400 personen
Refterzaal receptie opstelling 400 personen
Bijzondere vergaderruimte 300 personen
Bijzondere vergaderruimte 300 personen
Hofzaal U-vorm 45 personen
Hofzaal U-vorm 45 personen

Vergaderlocatie Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een locatie voor een congres, vergadering of symposium in de regio Bergen op Zoom? Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven, op 25 minuten van Bergen op Zoom is dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten, zowel groot als klein.

Vergaderlocatie Bergen op Zoom

Een snelle meeting of meerdaagse meeting? Bovendonk is de ideale vergaderlocatie met kleinschalige vergaderruimtes van alle gemakken voorzien tot grote zaal tot 300 personen voor een presentatie voor grote organisaties en bedrijven. De 19 vergaderzalen hebben direct daglicht en uitzicht op de historische binnentuin of het prachtige park rondom Bovendonk. De ligging op 25 minuten van Bergen op Zoom via A17 of A58 maakt Bovendonk de ideale vergaderlocatie in de regio Bergen op Zoom.

Congreslocatie Bergen op Zoom

Organiseert u een congres of symposium in de regio Bergen op Zoom? Dan is Bovendonk de congreslocatie voor uw evenement. De grote kapel biedt plaats aan 300 gasten. De Bibliotheek en Hofzaal kunnen tot 100 personen verwelkomen. De diverse subzalen en binnentuin zijn daarnaast inzetbaar voor side-events en break-outsessies. Met een restaurant tot 300 personen zal ook de culinaire invulling in house georganiseerd worden.

Evenementenlocatie Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding activiteit, productpresentatie of bedrijfsfeest? Ook dan is Bovendonk de ideale locatie voor u. De restaurant en feestzaal biedt ruimte tot 300 personen. De binnentuin is flexibel in te richten met podia, catering, stands en tenten. Benieuwd naar de vele mogelijkheden van Bovendonk als evenementenlocatie in de regio Bergen op Zoom? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom Bovendonk als locatie kiezen?

Bovendonk ontvangt sinds 1995 zakelijke bijeenkomsten tot 300 personen en is daarmee een van de grootste evenementenlocaties van West-Brabant. Er zijn diverse redenen om voor Bovendonk te kiezen:

√ Centrale locatie tussen Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda
√ Ideaal bereikbaar vanaf A17 en A58
√ 19 vergaderzalen van 2 tot 300 personen
√ 185 gratis parkeerplaatsen, goede bereikbaarheid met OV
√ Gratis snelle WiFi
√ Ervaren team dat maatwerk levert
√ Ruime mogelijkheden voor congressen, symposia en vergaderingen
√ Voordelige vergaderarrangementen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bovendonk biedt voor uw vergadering, congres of evenement in de regio Bergen op Zoom? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak en rondleiding op Bovendonk. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor uw volgende evenement.