Bibliotheek theateropstelling
Bibliotheek theateropstelling
Bovendonkzaal U-vorm stoelen
Bovendonkzaal U-vorm stoelen
Congreszaal 300 personen Bovendonk
Congreszaal 300 personen Bovendonk

Bijzondere vergaderlocatie bij Breda

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in de regio Breda en Roosendaal? Op slechts 15 minuten van Roosendaal (Borchwerf) en Breda ligt Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Het klooster leent zich uitstekend om te vergaderen maar ook om congressen en seminars te organiseren in de regio Breda. Onze 11 multifunctionele vergaderruimtes, variërend in grootte van 2 tot 300 personen zijn geschikt voor diverse doeleinden zoals:

 • Vergaderingen
 • Trainingen en teambuilding
 • Conferenties
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Presentaties
 • Beurzen
 • Congressen
 • Inspiratiesessies
 • Bedrijfsfeesten
 • Coaching

Neem een kijkje in de zalen Download de brochure

Bijzondere vergaderlocatie tussen Breda en Roosendaal

De historie van het gebouw geeft een bijzondere ambiance aan uw bijeenkomst. Zo kunt u vergaderen in een historische locatie op steenworp afstand van Breda. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit onze veelzijdige keuken. Het pand van rijksarchitect Pierre Cuypers heeft een bijzonder rijke historie, wat er voor zorgt dat uw vergadering of bijeenkomst nét dat beetje extra heeft. De bijzondere vergaderzalen van Bovendonk zorgen voor een creatieve en inspirerende omgeving voor uw vergadering in de regio Breda.

Voordelige vergaderarrangementen op een bijzondere vergaderlocatie nabij Breda

Onze samengestelde vergaderarrangementen zijn een voordelige basis als u wilt vergaderen in de regio Breda. De vergaderarrangementen zijn uiteraard naar wens uit te breiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Denk aan een bootcamp, skydiven, skiën of een excursie naar Breda of Oudenbosch. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Wij denken graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

 

Vergaderruimten voor iedere zakelijke bijeenkomst, klein of groot

Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags evenement, voor grote en kleine groepen. Er is een vergaderruimte voor iedere gelegenheid. Een coachsessie met twee personen? Of een meetingroom voor de directie met grandeur? Van 2-300 personen zijn de mogelijkheden eindeloos op Bovendonk. Vergaderen in historisch erfgoed in de regio Breda en Roosendaal, een bijzondere en inspirerende locatie met vergaderruimten die uw meeting of bijeenkomst naar een hoger niveau brengen.

10 redenen om voor Bovendonk te kiezen

Vele bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor met een meeting, vergadering, bedrijfstraining of bijeenkomst op deze bijzondere vergaderlocatie nabij Breda. Lees de referenties over Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Gasten kozen voor vergaderlocatie Bovendonk vanwege:

√ Authentieke vergaderruimtes, voorzien van hedendaagse voorzieningen
√ Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
√ Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
√ Bijzondere inspirerende vergaderlocatie
√ Filevrij bereikbare vergaderlocatie vanuit Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Rotterdam.
√ Nabij industrieterreinen Vosdonk, Borchwerf, Moerdijk en Hazeldonk
√ Maatwerk oplossingen voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en trainingen.
Green Key Goud gecertificeerd voor een duurzame bedrijfsvoering
√ Gratis parkeren, bereikbaar met OV
√ Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
√ Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die deze bijzondere vergaderlocatie in de regio Breda biedt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen voor een kennismaking en rondleiding door het pand en langs de vergaderruimten. 

Neem contact op Meer informatie

 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen